Fordelsbevis

kr.1,500.00 Inklusiv moms

Med et fordelsbevis til Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab får du en række gode fordele.

Fordelsbeviset fungerer som et andelsbevis, men uden hæftelse.

  • Du kan leje konferencelokale på forsamlingshuslignende vilkår dag, hvor det er ledigt. Mad & drikkevarer købes på hotellet.
  • Du kan få rabatter på overnatning og cafébesøg i Vintage Caféen. Man får 10% rabat på cafébesøg og 15% rabat på overnatningen. (Rabatten kan ikke bruges sammen med andre rabatter)
  • Et fordelsbevis er personligt og fordelene kan ikke benyttes af andre. Fordelsbeviset kan ikke sælges, men kan i tilfælde af dødsfald overdrages til ægtefælle eller børn.
  • Der er pt. 4 fordelsbevisindehaver.

 

Fordelsbevis til Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab udløser en række fordele for fordelsbevisindehaveren heriblandt rabatter på overnatning, cafébesøg og fri afbenyttelse af udvalgte lokaler herunder et malerstudio.

 

Lejevilkår:

Priser:

  • Leje af konferencelokale 500kr. Kapacitet 30-35 personer.
  • Ved leje af værelser, så er prisen på hjemmesiden gældende minus 15%. (Priser på ordinære bookinger, ikke gavekort. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud eller benyttes af virksomheder)

 

Betingelser:

Man kan max booke 6 måneder i forvejen og minimum 1 måneder før.

Lokalerne er til rådighed på dagen efter aftale.

Der må ikke leveres mad udefra fra konkurrerende firmaer.

Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskabs personale må ikke hyres til private til at servere eller lave maden i forbindelse med anvendelse af konferencelokalet.

Lokalerne kan ikke lejes i konfirmationsperioden eller i julefrokosttiden samt i Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskabs lukkede perioder.

Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab er til enhver tid i sin ret til at afvise et lejemål, hvis det vurderes at der ikke tages tilstrækkelig hånd om festernes forløb og gener for naboerne.

Lokalet leveres i samme stand, som ved ankomst.

 

Alle lejeaftaler er forudsat, at lokaler og værelser ikke er udlejet til anden side.

Se Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskabs oplevelses gavekort på oplevelsesgavekort til fordel for Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab.

OBS: Salget af gavekort er betinget af, at der rejses penge nok til gennemførsel af projektet – det betyder, at pengene først trækkes fra din konto, når alle pengene er indsamlet. Læs mere under punktet oplevelsesgavekort i menuen.

Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskabs aktiviteter finder sted i Tønder og det vil være her, man kan gøre brug af fordelsbeviset.

Fordelsbeviset kan sendes per mail og er gældende i 5 år fra købet.

Tilmeld dig for at modtage spændende nyheder vedrørende vores udvikling.

Vi vil gerne holde dig opdateret med vores seneste nyheder og tilbud 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fordelsbevis”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv