Sidste nyt om Grand Hotel & BB - Projekt Fællesskab

23/6 2023

Det er helt overvældende, hvor stor interesse der efterhånden er for Grand Hotel – og det er jo dejligt.

Vi har derfor besluttet, at vi sætter opdateringerne lidt i bero og der vil derfor fremover komme færre opdateringer. Vi vil i stedet for bruge tiden på vores kunder og på at etablere arbejdspladser under særlige vilkår.

Man er dog ALTID velkommen til at kigge forbi både til mad eller blot et kig og en snak.¨Vi ses på hotellet.

16/6 2023

Grand Hotel tager efterhånden fart som virksomhed og der bliver mere og mere at lave og der er efterhånden ikke så meget tid til at bygge mm. 

Vi skal selvfølge have wc og mellemgang gjort helt færdig og når der bliver lidt ferie, så skal vi have kigge på Grand Café, men efterfølgende, så bliver der ikke meget tid til overs og vi håber derfor, at nogle fonde vil finde både projektet og bygningens historie interessant nok til at støtte op om restaureringen.

 

9/6 2023

Vi bygger fortsat og det vil man også kunne se, når man besøger os. Man ville kunne se fremskred fra gang til gang, når man besøger os.

Vi er også i gang med at etablere samarbejde med flere forskellige lokale leverandører omkring råvarer, øl, saft og vin.

Vi er også nået til et punkt, hvor vi ikke blot ser på menuen, men også på massere hjemmebag og vi er gået i gang med, at ekspermentere med surdej, så vi håber, at vi kan servere både gode hjemmebagte kager, men også hjemmebagt brød.

 

2/6 2023

Nu er det en måned siden, vi slog dørene op.

Der har været gang i den.

Vi har både modtaget en glad smiley fra fødevarestyrelsen, afsluttet vores samarbejde med Laud People, haft mange forskellige mennesker forbi og åbnet op for mindre arrangementer.

Hvor er det dejligt, at så mange lokale bakker op omkring projektet og hotellets tilbagebringelse til sit oprindelige formål.

Når den sidste finpudsning af Den lille Café, indgangen, mellemgange og toilettet er i mål, så går vi igang med Grand Café, så det bliver muligt at åbne op for større arrangementer, møder og foredrag mv.

Håber mange flere lægger vejen forbi hotellet og deler historier og får et måltid eller en kop kaffe med kage.

Vi ses på hotellet.

 

26/5 2023

I tirsdags havde vi besøg af produktionsselskabet for sidste gang. Så nu er vi bare spændte på, hvad der er kommet ud af det og glæde os til at se resultatet.

Ved afslutningen havde de en spændende gæst med, men det kan I se meget mere om i TV til efteråret.

Der er overvældende meget historie knyttet til bygningen. 

Vi vil gerne takke alle de skønne mennesker, som har købt take away og været forbi hotellet.

Vi har bl.a. haft fornøjelsen af dette skønne selskab

Lige nu har vi en fars dags konkurrence kørende på vores Facebookside, som alle er velkomne til at deltage i.

 

19/5 2023

Vi er i gang med at lave flere aftaler med lokale leverandører og udvikle vores menukort.

Vi er bl.a. gået i gang med at lave mad ud af huset, frokoster af forskellig art og dagens ret.

Vi har haft fornøjelsen af, at servere for dette skønne selskab til en af dagene med dagens ret

 

12/5 2023

Nu begynder der så småt at være gang i køkkenet.

Man kan se både den nuværende menu og vores kommende menu her på vores hjemmeside. Man kan også se alle vores ja-tak tilbud på vores Facebookside. Menuerne vil i den kommende periode være under udvikling og vi vil indgå samarbejdsaftaler med lokale leverandører omkring lokale råvarer.

Vi har en travl dag foran os i dag og igen på søndag, hvor der er mors dag. HUSK at deltage i vores mors dags konkurrence på vores Facebookside.

På mandag kommer der endnu en, som gerne vil være en del af teamet på hotellet, så det bliver spændende.

Vi håber, at vi ses på hotellet.

 

6/5 2023

Efter sneak peek og åbning, så har der været gang i den både i køkkenet og på bygge-fronten. Vi har også fået tilladelse til at flytte ind på adressen pr. 1/5, så nu kan vi så småt fået et eget hjørne i det gamle hotel – det er jo helt vildt.

På mandag kan vi byde Erik velkommen i praktik i 14 dage. Vi håber selvfølge, at Erik fortsat synes hotellet er et spændende sted efter praktikken og han kunne blive en fast del af teamet på hotellet.

 

28/4 2023

Der er sket så mange ting i løbet af den sidste uge.

Vi har afholdt sneak peek og der har været mange forbi og stille sin nysgerrighed på, hvad vi går og laver bag de lukkede døre – og det er dejligt, at så mange følger med.

Vi har haft besøg af en ældre herre, som er kommet her i sin håndbold-tid og i sin soldater-tid. Det er vildt så mange, der har et forhold til bygningen og har haft sin gang her igennem tiden, at man kan møde unge mennesker i starten af 20’erne og mennesker næsten midt i 90’erne, som har haft sin gang her gennem tiden – og alle de søde og sjove historier, som de kan fortælle. Vi sætter også meget stor pris på deres besøg og deres tilkendegivelser på, at vi holder liv i bygningen.

Så er du i Tønder og sidder med en god historie, så kig ind og del den med os.

I næste uge går vi så småt i gang med at åbne op og på mandag holder vi en lille reception, hvor man kan kigge ind.

Lige nu arbejder vi også på vores menukoncept, da vi ønsker at få et samarbejde i gang med nogle lokale leverandører. Vores foreløbige menu ser sådan ud

Vi håber, vi ses på mandag på hotellet.

 
21/4 2023

Åbningsdagen nærmere sig med hastige skridt. 

Vi havde håber, at vi kunne slå dørene op 2/4, men det nåede vi jo desværre ikke i mål med, da vi havde fået leveret nogen inventar uden stik og desværre manglede et rørstykke til udsuget.

Nu er vi dog kommet i mål med den del. Der er selvfølge fortsat rigtig mange projekter i bygningen, men madværkstedet og Den lille café står klar til at modtage gæster snart og der vil være mulighed for sneak peek meget snart.

Tiden mens vi fik lavet rør nåede vi også et par andre småting so man får mulighed for at se, når man besøger Den lille Café.

Varelageret venter også på gæsterne.

 
14/4 2023

Vi har desværre været så uheldige, at fjernvarmen i bygningen er gået i stykker.

Vi har derfor haft besøg af Jysk Lækagesporing, som heldigvis var meget hurtige og dygtige til at finde hullet.

Vi vidste jo godt, at rørene i bygningen var gamle og muligvis lidt trætte. Dog fandt de hurtigt hullet og så kom der en meget hurtig VVS’er fra VVS Comfort Skærbæk v/Peter Overby og i løbet af ganske kort, så havde han lavet det.

 

Det betyder så, at vi nu skal have støbt gulvet og vente på, at det tørre helt op før vi kan gøre gulvet helt færdigt igen.

Vi håber, at det tørre forholdsvis hurtigt op, men vi ved jo, at bygningen er udfordret af den fugtige undergrund.

Mens vi ventede på VVS-manden, arbejdede vi på portalen på facaden, så der er noget pænt til at tage imod gæsterne, når de kommer på besøg.

7/4 2023

Alt køkkeninventaret har også fundet sin plads i det lille storkøkken.

Det er dejligt, at det tager form og er klar til brug.

Vi har dog behov for de sidste ting kommer og vi kan få lukket det sidste lille hul i loftet.

31/3 2023

Vi vil rigtig gerne have åbnet på søndag den 2/4, men det når vi desværre ikke i mål med.

Vi er har pga. manglende stik på inventar og manglende del til udsuget desværre ikke nået til et punkt, hvor vi endnu har kunnet åbne – det er vi selvfølge meget ked af, men vi håber snart, at kunne modtage gæster.

 
24/3 2023

Et køkken tager form og i denne uge er det gået hurtigt.

Der blev støbt gulv i weekenden, elektrikerne har været og sætte den meget store eltavle ind i viktualierum

Pudsearbejdet blev afsluttet

Fedtudskilleren kom og to frisk mænd fra Kjelkvist kom og gravede den ned.

Dog mødte vi en spændende stikledning af bly på vejen – se en lille kortfilm af, at vi borede hul mens vi holdt vejret af spænding her.

Efterfølgende blev gulvfliserne i køkkenet lagt i starten af denne uge

Vi fik også gjort et spændende fund i Grand Café. En lille tidslomme.

Se en kortfilm omkring fundet her.

Pudsearbejdet i den lille café er også færdigt, så nu står den på spartelarbejde og en masse liter maling.

I den kommende uge, så skulle køkkenet gerne blive driftsklar og vi venter på bygge og teknik kommer forbi og giver grøn lys til vores facadeønsker omkring farver mm. og så giver en ibrugtagelsesgodkendelse til køkkenet, den lille café og indgangen.

 
17/3 2023

Nu er det ude, vi er en del af et nyt tv-program, som kommer på DR til efteråret – “Huse med hemmeligheder”

Heldigvis er kan vi også snart enden på køkken ombygningen.

Utroligt, at en kvinde også kan blive helt vildt glad for sådan en maskine 🙂

Det betyder at køkkendelen snart kan åbnes op.

Ud over køkkenet, så har vi også nået at lave en mini renovering af toilettet – det er dog ikke helt færdigt endnu, men det vi har fået lavet ser pænt ud. Toilettet får en større omgang senere

Trappen har også efterhåndet fået et helt andet udseenede. Vi venter på den helt rigtige løsning vedrørende ny ligeløbstrappe og liftelevator, men vi skal være helt sikre på, at løsningen kan laves på den meget lille plads, der er i gangen og at vi stadig kan opfylde alle brandkravene.

På søndag den 19/3 kl. 13-15 holder vi kaffe & kig, hvor man kan komme ind og stille sin nysgerrighed på, hvad det er vi går og laver inde i den gamle ungdomsborg.

En af de søde gæster havde blomster med.
Efter gæsterne havde set, hvad vi går og laver i den gamle ungdomsborg, så stod den på spartling og klargøring af paneler

Vi er også så småt begyndt at anlægge haven omme bag ved huset. Vi vil gerne have noget liv og nogle farver med en smule selvforsyning og blomster, som er godt for øjet.

Vi ser frem til et par endnu mere travle uger for at komme i mål.

Vi håber snart, at I kan besøg os i caféen og til en masse lækre ja-tak tilbud.

10/3 2023

Opbygningen tager fart nu og der har været en række håndværkere og gøre det, som de står for og vi ikke selv må lave og der kommer flere i den kommende uge.

Vi venter fortsat på de sidste tilladelser og de lader desværre vente lidt på sig. Så vi håber, at kommunen i den kommende uge kommer med de udmeldinger, som vi har så meget brug for.

Vi arbejder dog på højtryk mens, vi venter.

En lille besked fra fortiden; Magnus er dum – håber han er blevet sød ed tiden.

Det kendte borgen-billede over trappen er også taget ned og dateret og vil nu blive gemt i bygningen til de, som arbejder i bygningen i fremtiden

Et lille bump på vejen

Det er dog ikke sket i forbindelse med ombygningen, men det gør det ikke mindre uheldigt eller nemmere at se med kun med det ene øje.

I dag kom også den kæmpe store nye eltavle, som skal levere el til det hele. Hvordan den skal komme ind i rummet, det er lidt spændende, da den er kæmpe stor, men døren ret lille.

I næste uge kommer der håndværkere tre gange i løbet af ugen, så det bliver endnu en travel ugeog det bliver der gjort klar til

 
3/3 2023

Så er vi i gang med opbygningen. Den går desværre lidt langsommere end beregnet, da der har været lidt udfordring – men det har vi erfaret, at der desværre er med sådan en gammel bygning og så har vi ikke kunne få en klarmelding på, hvad man egentlig må og ikke må med direkte fjernvarme. Vi er nok nået til, at lade nogle af rørene være som de er nu og så må de udskiftes senere, også fordi vi ikke helt kender konsekvens af at røre ved dem på nuværende tidspunkt. Lovgivningsmæssigt, så er f.eks. Bygmax og rådgivningen ved produktets producent og nogle VVS’eren ikke helt enige i, hvad vi må og ikke må.

Vi har lidt travlt med at komme videre, så det må vente og så må vi håber, at de kanaler der er kan bruges ved senere lejlighed.

Vi har fået malet hegnet og gjort klar til fliser på badeværelset

Hvem mon der i tidernes morgen har lavet det lille vindue på badeværelset

Så har vi arbejdet lidt med, hvad vi gør med facaden og hvilke farver det fine gamle jernbanehotel skal have – vi er ret enige om, at Skagensgul høre hjemme i Skagen og ikke i Tønder 🙂

På torsdag kommer VVS’eren og gøre vand mm. klar og på næste mandag kommer elektrikeren og ordner det de skal lave – dog med undtagelse af at tage den enorme tavle, som er ankommet ind. De kan på ingen måde komme ind uden der er anlagt gulv.

De næste dag kommer vi forhåbentlig meget længere med alle de andre ting, så vi kan se frem til snart at komme fra start og åbne.

 
24/2 2023

Nedbrydningen er færdig for nu og det står nu på opbygning i det små mens vi venter på byggetilladelsen

Så mangler vi smeden kommer og får lavet sin del, så vi kan kommer videre.

Der er jo fortsat rigtig mange små og stor opgaver, som skal laves for vi kommer i mål – og det er bare denne etape.

Herefter mangler vi den stor café, de øvrige toiletter, Café Fællesskab og de to værelsesetager.

 
17/2 2023

Der er run på nu. Med brandrapporten i hus og byggeansøgningen sendt ind, så mangler vi kun de sidste tilladelser og en ibrugtagelsestilladelse.

Tiden mens vi venter på, at det falder på plads, den bruger vi selvfølge på det videre nedbrydning og byggeri/opbygning.

Vi er næsten færdig med nedbrydning for denne etape og for det, som produktionsselskabet skal følge.

Så nu skal vi have nogle håndværkere i spil og vi har heldigvis indgået aftale med nogle gode og kompetente nogle af slagsen. Vi håber derfor, at det går forholdsvis hurtigt med det sidste af køkkenet og de efterfølgende 3 rum, gang/indgang, den lille café/spisesalen og det ene toilet.

 
10/2 2023

Det har været den vildeste uge – vi har brudt ned i spisesalen, på badeværelset og i gangen

Der kom er også en lille kortfilm, hvor man kan se hvad der gemmer sig bag væggene i gangen som kan ses her.

Så kan genopbygningen så småt begynde.

Så indimellem byggeriet, så har produktionsselskabet også været forbi med en lokal ekspert.

Alt i alt en meget spændende uge – og helt sikkert mange flere i vente.

 
3/2 2023

Vi siger tak til Alberte for et par spændende og hyggelige dage med renovation, mad, SOME og hjemmeside opdatering i fokus.

Ud over nogle hyggelige dage med praktikanten Alberte, så har vi også været nødsaget til at åbne op i gangen for at finde et gammelt dørhul, da vi ellers ikke vil kunne overholde brandrapportens krav.

Det er dørhullet mellem rum nummer 5 og rum nummer 12.

Det gamle dørhul med den murede overligger er fundet, så nu skal der åbnes op.

I næste uge kommer produktionsselskabet tilbage og vi skal ud og se på en mulig facadedør, da den også skal ud på sin oprindelige placering i facaden.

27/1 2023
Det står fortsat på renovering af køkkenet. Der var jo et par fund på vejen, som gjorde processen lidt længere, men sådan er det jo ofte, når man flytter et nyt projekt ind i en gammel bygning. Der er desuden dukket nogle rør op, som gør at noget rørføring desværre må ændres inden, vi kan komme videre. Der er med garanti ikke et sted i bygningen, vi ikke kender, når vi når til enden af projektet.
 
I den kommende uge kommer Alberte, som skal være i virksomhedspraktik her i 2 dage fra 5. klasse på Marieskolen.
Alberte skal være med i en del renoveringsprojektet og lærer om renovering, vedligeholdelse, menusammensætning, brugen af sociale medier, regnskab og opdatering af hjemmeside.
Det bliver et par spændende dage.
 
20/1 2023

Det har været den vildeste uge. Der dukkede flere dele af skakten og andre sokkeldele frem. Vi har derfor været i kontakte med Sønderjyllands museum.

Ud over de fund vi har fundet under køkkengulvet, så har vi haft møde med Tønder Kommune. De er de mest flinke, imødekommende og løsningsminded medarbejder de har i Tønder – det kan de virkelig godt være stolte af.

Vi fik løst vores små udfordringer omkring brandrapporten og vi talt om bygningen og projektet og hvilke muligheder der er. Vi er meget taknemmelige på den måde vi og projektet er blevet mødt på.

Fredag var en vild dag med huset fyldt af medier. Der er både blevet filmet og taget billeder, både af fundene i køkkenet, men også af det gamle smukke hotel.

Vi har heldigvis, i følge aftale med Sønderjyllands museum, fået lov til at dokumentere fundene med billeder og optagninger og kan dermed gå videre. Lennart på museet er ret sikker på, at det er et gammelt varmesystem, vi er stødt på. Vi er dermed videre og ved at være klar til at bygge op nu.

 
 
13/1 2023

Køkkenet står nu tømt og skraldet helt ned til de tomme vægge og der er ikke meget tilbage.

Vi venter nu på de sidste tilladelser er klar og vi håber på et møde med Teknik og Miljø i Tønder Kommune, men heldigvis, så er det søde mennesker, som vi kun har oplevet so meget hjælpsomme.

Vi glæder os også til en snak med den lokale afdeling af LEV.

Der er kommet en del forslag til, hvad skakten i køkkenet har kunnet været brug for. Det kan være en form for træk, eller en skakt pga. høj grundvand og for at beskytte mod fugt, eller datidens og dermed et meget tidlig centralvarmesystem.

At det skulle være et tidligt centralvarmesystem understøttes dog nok af det sidste billede, da skakten drejer som det ses på billedet herunder

Vi har en lille kortfilm af skakten, den kan ses her.

 
6/1 2023

Så nåede vi årsskiftet og projektet skrider endelig ret hurtigt frem.

Der er nu kommet nye fliser i viktualierummet

Resten af skorsten i køkkenet er kommet ned

Gulvet i viktualierummet er også nået at blive fuget

Så har vi under nedbrydningen fundet en spændende gammel skakt under gulvet i køkkenet, men vi er lidt usikre på, hvad formålet har været med skakten

Vi ser frem til endnu en meget travlt uge på hotellet, hvor vi skal bryde resten af køkkenet ned og gøre klar til besøg fra et produktionsselskab.

 
31/12 2022

Godt nytår fra os på Grand Hotel & BB.

Vi håber, at I alle kommer godt ind i det nye år og vi ses på hotellet i 2023.

30/12 2022

Tirsdag startede med den sidste nedbrydning af køkkenet og fjernelse af gulvet i viktualierummet.

Zeus holder øje med, hvad Brian finder under det gamle gulv.

I onsdags modtog vi vores køkkeninventar – det er en vild forsendelse at modtage.

Vi nåede også lige indkøb af materiale til støbning af gulv mm.

25/12 2022

Glædelig 1. juledag.

Om 3 dage modtager vi alt køkkeninventaret fra Cateringinventar til køkkenet.

Så i disse dage laver vi plads til leveringen, da der er køkkeninventar for ca. 500.000 kroner.

 
24/12 2022

Glædelig jul fra os på Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og håber I får en dejlig aften.

Vi ses på det lille hotel næste år.

 
23/12 2022

Vi har i den sidste uge arbejdet på højtryk for at få gavekort gjort klar til de, som gerne ville købe en ekstra julegave, man kan dele med en man holder af og samtidig få en spændende oplevelse på det gamle hotel.

Vi har arbejdet på at få de sidste papirer afsted til kommunen og politiet mm. og lige om lidt lander køkkeninventaret til snarlig opsætning – rigtig mange ting har skulle falde på plads på relativt kort tid. Vi vil derfor gerne takke Tønder Kommune og kommunalbestyrelsen for salget af bygningen, det gode samarbejde i forhold til vejledning mm. i forbindelse med lokalplan, byggetilladelse og installering og nedgravning af lovpligtig fedtudskiller, til de medvirkende håndværkere; El Centrum (og en særlig tak til Tommy), til Kjelkvist/Gert og BB Kloak, alle backerne fra vores Coop Crowdfunding kampagne og selvfølge alle følgerne.

Vi ser også frem til Laud Peoples besøg i uge to -så nu mangler vi kun at  sige glædelig jul til jer alle sammen.

16/12 2022

Brandrapporten er lige på trappen og vi har haft kontakt til Tønder Kommune og har fået meldingen, at byggetilladelsen ikke er noget problem og det vil gå hurtigt, når først brandrapporten er i hus – også fordi vi har sendt de ting ind, som skal godkendes af plan – altså de ting, som har med facade og lokalplan at gøre. Det fortæller også bare, at vi er landet det helt rigtige sted – nemlig i Tønder.

I mellem jul og nytår leveres alt køkkeninventar, kun med et par undtagelse, der vil blive leveret først i det nye år, så nu begynder det hele for alvor at tage form – det er simpelthen såå spændende. I uge 2 kommer produktionsselskabet forbi og filmer – det er også helt vildt spændende og vi glæder os for vildt.

 
9/12 2022

Ugen startede med klargøring til besøg fra det produktionsselskab, som vi er ved at indgå samarbejde med. De besøgte så Richtsensgade tirsdag. Det ser ud til, at vi kommer til at indgå et samarbejde, hvor de vil følge en del af vores arbejde med den smukke gamle bevaringsværdige bygning og dens tidligere og fremtidige brug. Det bliver spændende og det betyder også, at de vil være med til vores åbning. Det vil der selvfølge komme mere information om, til de af jer, som kunne have lyst til at besøge os på denne dag.

 
2/12 2022

Så er vi ved at nærme os målet – i ugen der kommer skulle brandrapporten være i mål og vi er dermed ved at være klar til den reelle renovering. Den skal så godkendes af kommunen, men umiddelbart, så skulle der jo ikke være de store udfordringer i det, da vi har en meget kompetent brandrådgiver.

Vi har skal også i den kommende uge have besøg af et produktionsselskab, så der er vanvittig mange ting, som skal falde i hak i den næste uges tid – det er vildt spændende.

25/11 2022

Nu er det kommet afgørelse, vi skal være med i produktionen om renovationen af bevaringsværdige bygninger.

Ud over det, så ser det også ud til at der er ved at være helt styr på aftalerne med de forskellige håndværkere. Så mon ikke vi meget snart når helt i mål med det køkken/madværksted og så småt kan begynde at få besøg af alle de ventende gæster – vi glæder os i hvert fald meget til at tage imod alle de, som ønsker at besøge os.

19/11 2022

Vi har jo et fint billede fra ungdomsklubbens tid hængende på væggen over trappen. Det har vi nu med hjælp fra lokale fået dateret tilbage til 2022. Vi tager billedet ned fra over trappen nu, da vi skal have ændret trapperummet, men vi ønsker at gemme billedet i bygningen til dem, som kommer efter os. Vi har ikke helt besluttet, hvor billedet skal være, men vi synes det vil være sjovt, at det fortsat har en plads i bygningen, da det er en del af bygningens historie som ungdomsklub.

I forbindelse med nedbrydningen af køkkenet har vi fundet både gamle tapetrester – sikkert fra en gang i 60’erne, da man renoverede køkkenet og gammel el gemt i væggen.

Ud over alle de spændende fund i køkkenet, så har vi også fundet gamle avissider i etageadskillelsen fra 1962.

 
11/4 2022

I disse dage arbejder vi på nedbrydningen, det er vigtigt, at vi ved, hvad bygningen består af, hvad der skal til for at ændre trapperummet og opfylde brandkravende. Vi må på ingen måde få lavet noget, som ikke lever op til kravene og vi dermed skal have det lavet om inden, vi må åbne. Vi håber på, at vi kan få ibrugtagelsesret på etaperne og dermed først åbne køkkenet/madværkstedet, så caféen og senere for overnatningen og spisesalen.

Vi håber mange allerede har lyst til at besøge caféen, når den åbner og lave madaftaler med os, men også at mange vil besøge caféen, når den åbner. Vi har allerede mange, som håber at kunne overnatte her i løbet af næste år.

Tak fordi I bakker op om os, men også om de arbejdsplader, som vi så gerne vil etablere.

4/11 2022

Under nedtagningen af loftet i caféen har vi fundet en besked fra en tømrerlærling, en Iver Maigård. Beskeden er fra 27/2 1970.

Det er lidt sjovt, at finde den slags beskeder fra fortiden.

Loftet er nu taget helt ned og vi kan nu få lavet strøm, men vi skal først helt i mål med køkkenet, så der går stadig lidt tid inden, vi er helt i mål med caféen.

 
28/10 2022

Vi har jo endelig fundet en løsning på trappen til både 1. og 2. sal.

Vi sender en særlig tanke og tak til vores brandrådgiver for tålmodigheden. Vi endte med at skulle have fat i to trappefirmaer for at nå i mål med en god løsning, men i mål nåede vi heldigvis.

Vi har været i gang med lidt nedbrydning mens, vi venter på de sidste løse ender – vi er startet på nedtagning af loftet i caféen.

 
21/10 2022

Nu ser det endelig ud, at vi endelig er ved at være i mål med vores trappeløsning og brandrapporten kan dermed blive helt færdig.

Det betyder, at byggetilladelsen kan indsendes snart og den egentlige nedbrydning og opbygning kan tage fart.

Vi har lavet en lille film om hotellet, dets tilstand og nuværende ruminddeling. Den kan ses her.

14/10 2022

Vi arbejder stadig på højtryk med trappeløsningen i det gamle hotel og den er vigtig i forhold til brandrapporten. Vi har haft fat i et par trappefirmaer og ingen har endnu kunne løse opgaven.

Vi har desuden været kort i kontakt med en fra Laud People, som søger mennesker, der renovere deres bevaringsværdige bygninger. De er i gang med at finde deltagere til et nyt program. Så nu bliver det spændende at se, hvorvidt de finder vores projekt spændende nok.

Hvis nogen af jer læsere skulle have nogle gamle stole, som I ikke bruger. Stolene trænger måske til nyt betræk olie/lak, men ellers er stabile, så tager vi gerne imod dem, hvis du ikke skal bruge dem mere.

Vi har jo arbejdet i bygningen hen over efterårsferien med at få bl.a. trappeløsningen til at falde på plads. Vi fik et lille besøg af en af de tidligere ledere af ungsomsklubben/borgen. Det var helt vildt hyggeligt og spændende med endnu en lille historie fra tiden før os.

 
7/10 2022

Lige nu arbejder vi intenst med en trappeløsning i hotellet – vi har fundet ud af, at det kan være ret svært at finde en ny trappeløsning, der opfylder de nye regler i en gammel bygning.

Vi har besøgt Birgitte på Lokalhistorisk arkiv, hvor vi har afleveret dele af de fundende billeder fra det aflåste skab på 1. sal.

Fundet blev der jo som sagt en lille artikel ud af.

 
30/9 2022

Sidste weekend var vi en tur på fødevarefestival, Smag på Marsken.

Det var en skøn og spændende oplevelse.
Vi vil gerne takke alle de andre deltagere for en hyggelig dag og alle de, som besøgte vores stand – tak for en hyggelig dag.
Her fik vi også indblik, hvilke samarbejdspartner, vi kan gøre brug af.
Ellers gå tiden med ombygning, brandrapport, byggetilladelse og fondansøgninger.
 
 
22/9 2022

Vi siger tak til Elias for en spændende og hyggelig uge.

Vi håber, at du fik det ud af praktikken, som du håbede gennem det indblik, du fik af de mange sider af virksomhedsdrift nu, hvor du har været med i opstartsfasen.

Tak for nu og held & lykke i fremtiden.

Da toilettet ikke er handicapvenligt, så har vi valgt at tage skillevæggen ned for at gøre rummet større og mere tilgængeligt.

En udfordring kommer jo sjældent alene i gamle bygninger og vi har fundet ud af under det store regnskyl sidst, at der kommer vand ind gennem taget på det flade stykke. Det skal selvfølge løses hurtigst muligt og efter at have brugt to nætter i en sofa under et tæppe, da vandet kommer ud gennem strømudtaget i loftet, så er det med at få det løst ekstra hurtigt.

Vi havde i sidste uge et spændende besøg af Niels Storgaard, som var leder af Ungdomsborgen i mere end 30 år. Det var mega spændende med alt det historie, som Niels kunne bidrage med. Vi blev også klogere på billederne i skabet, det var ikke de unge, som gik i klubben, men de ansatte. Der blev faktisk en lille artikel ud af Niels’ besøg, som udkom i JydskeVestkysten

Tak til Niels, som har været en ildsjæl for mange unge mennesker i Tønder, for det meget spændende besøg og tak til Steen Tue Bjerborg for den fine artikel i JydskeVestkysten.

 
16/9 2022

Vi har fået produceret en lille folder om Grand Hotel & BB om virksomheden og om maden vi skal lave, når vores finde nye køkken kommer i gang.

Folderen kan også fås i en trykt udgave, hvis man ønsker en til køleskabet 🍲

Vi har fundet en bog mere i den lille butik med genbrugsbøger, hvor hotellet er nævnt i fra samme lille fantastisk butik med bøger i Tønder.

Ellers vente vi på brandrapport og nødvendige tilladelser i forbindelse med renovering.

I den kommende uge får vi Elias i erhvervspraktik fra 8. klasse fra Marieskolen.

Elias skal lære noget om alle de opgaver, der er i forbindelse med etableringen af virksomhed, renovering, vedligeholdelse, almindelig hverdagsopgaver som rengøring, de administrative opgaver som vedligeholdelse og opdatering af hjemmeside, hvordan man bruger de sociale medier og lidt om fondansøgning.

Hvor er det dejligt at unge mennesker også kan have interesse i socialøkonomi – så velkommen til Elias, vi håber det bliver en spændende uge.

 
9/9 2022

Vi er rigtig glade, stolte og taknemmelige for dette skriv fra Vissing Fonden.

Det var et helt fantastisk og overvældende øjeblik, at åbne en mail fra Vissing Fonden og finde ud af, at de havde betænk netop os i deres uddeling.

Vi sender dem en kæmpe tak.

Under Tønder Festivalen fandt vi en lille butik med brugte bøger i en af de charmerende små gader i Tønder.

I butikken fandt vi en lille bog om fritidshjemmet, som tidligere har boet i det gamle hotel. Bogen er skrevet af Ole Andersen, som har arbejdet i ungdomsborgen i en del år. Det er en skøn lille historie om en dreng, som finder porcelænsskår nedgravet i haven omkring hotellet. Bogen fortæller, at disse skår skulle være blevet muret inde i væggene i køkkenet, så det er vi spændte på at finde ud af om det passer, nu hvor køkkenet skal renoveres.

I søndags var vi på besøg ved to af dem i den lokale fugleforeningen, da vi gerne vil have en voiler med småfugle, når haven skal  klargøres næste forår. Der findes rigtig mange flotte småfugle. Vi så forskellige.

 
2/9 2022

I gamle huse er der mange skjulte skatte og indtil videre har vi fundet den gamle originale pavillon, terrazzogulv gennem huset (som vi endnu ikke kender standen på) og den gale originale skelmur

MEN der er desværre også en del udfordringer; f.eks. en jerndrager indsat i en gammel skorsten på en meget dum placering i forhold til brandkravets gangareal. En udfordring kommer sjældent alene, kloakken i huset er ikke sat op på en måde, som følger nutidens regler – vi skal have en fedtudskiller gravet ned og det kræver jo, at det er på en placering, hvor der ikke kommer toiletkloak igennem, så vi har skulle kortlægge kloakken i og omkring huset – og det er der bestemt INGEN umiddelbart logik i, men det er selvfølge til for at blive løst – og vi har heldigvis fundet et rør fra køkkenet, som ikke har direkte adgang til hverken vores eller naboens toiletrør. Hvad angår jerndrageren i mellem 1. og 2. sal, så skal vi have fat i en ingeniør til at lave beregninger på, hvorvidt den kan flyttes, kn gulvet bærer på 2 sal, eller hvad skal der til for det bliver muligt, at den kan bærer. Der er også et par andre opgaver, vi skal have beregnet alligevel; et par spær skal udlignes, da overgangsbroen mellem de to tagrygge skal udvides og der skal sættes kviste i for lys, samt overbygningen på den flade del af taget ud mod baghaven.

Der er nok opgaver at se til med en stor gammel bygning, som skal i drift på ny.

Vi er glade og taknemmelig for, både dem, som har støtte projektet via køb af rewards og de, der har kontaktet os og støttet projektet via den indsamling, som vi tidligere på året fik godkendt ved indsamlingsnævnet, men også alle de, som har taget sig tid til at rådgive os – STORT TAK for det.

26/8 2022

Det har været den vildeste uge. Vi startede med at være i Erhvervshuset og fortælle om vores projekt og hvilke udfordringer, som vi støder på, da vi så kommer tilbage, så var der et støttebrev fra Vissing Fonden – det var bare det vildest 🙂

Vissing Fonden har støttet projektet ed et helt nyt professionelt køkken.

Tirsdag deltog vi i generalforsamling for LAG Haderslev – Tønder, hvor Anita stillede op til bestyrelsen – og fik en plads. Vi var enige om, at der er behov for en, som vil slå et slå for socialøkonomiske virksomheder og beskæftigelse under særlige vilkår.

Vi har også fået et nyt bestyrelsesmedlem i vores egen lille bestyrelse, Karina Hulemose, som gerne vil arbejde sammen med os om, at gøre os meget skarpere, så vi sammen kan danne de bedste rammer for arbejdspladserne i Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab. Karina vil I høre mere om i den nærmere fremtid.

Resten af ugen er gået med fondansøgninger, indhentning af tilbud, samt få styr på de mange udfordringer med brandkrav mv.

 
19/8 2022

Da vi skal åbne op for, først madværkstedet, så caféen og senere overnatning, så skal vi have en brandrapport i forbindelse med byggetilladelsen for at ændre anvendelse mv.

Vi prøver at gøre så meget som muligt klar i forhold til brandkrav mm. som, vi kan, så vi er sikre på at overhold alle krav.

Mens vi afventer rapport mm., så har vi gjort os nogle bæredygtighedstanker og er derfor ved at lave lukket køkkenhave samt stakit af de blå brædder fra pavillonen.

Så mangler der kun den side, som skal vende ud af, samt nogle højbede, drivhus og nogle frugttræer.

Da der var ret mange blå brædder omkring pavillonen, så har vi valgt at lave stakit af de resterende brædder – på den måde har vi sparet på miljøet to gange, da vi ikke skal transportere brædderne på genbrugspladsen, men heller ikke ud at købe nyt hegn. Når hegnet er færdigt, så skal det males sort og skæres i buer.

Vi arbejder videre med fondansøgning mv. og så har vi et møde i Erhvervshuset, som har inviteret os til at fortælle om vores projekt.

 
12/8 2022

Så kom artiklen fra JydskeVestkysten, som besøgte os i fredags.

Sjovt at læse om sig selv og projektet på den måde.

I mens vi har gået og gjort klar til Dronningens besøg, har vi kredset lidt om et aflåst skab på 1. sal. En medarbejder, som har arbejdet i den klub, som jo tidligere været huset i bygningen, kunne fortælle, at der ikke har været åbnet for skabet i hvert fald i de 5 år, som han har været her.

Vi skal selvfølge have skabet låst op og se, hvilke hemmeligheder det gemmer på.

Vi nåede også lige at få ungdomsborgens skilt ned lørdag morgen inden Dronningen kom forbi

I den kommende uge vil vi arbejde både inde og ude. Inde med fondansøgning, brandrapport og nedtagning af materialer, som ikke kan eller må bruges/genanvendes – og byggetilladelse.

Vi har også en ide om at lave bæredygtigt hegn af de blå brædder, som har gemt på den originale pavillon i den kommende uge.

Husk I stadig kan støtte vores oprettelse af beskæftigelse til socialt sårebare mennesker med handicap via vores kampagne omkring madværkstedet, som vi har lavet i samarbejde med Coop Crowdfunding. Kampagnen kan findes her på Coop Crowdfundings hjemmeside.

 
5/8 2022

I går, da vi forbindelse med Dronningens besøg i Tønder vil male det knap så pæne blå skur bag ved bygningen, så mens vi gjorde den ren for alger og bevoksning fik vi øje på noget bag de blå brædder.

Sørme om ikke den originale pavillon stod derinde og kiggede ud på os.

Så først et par brædder af og det endte så med, at vi tog de to sider af og man kunne se det skønne gamle byggeri indenunder.

Det er et fantastisk fund – som ingen åbenbart vidste var der. Vi var ellevilde, da vi fandt den og de søde naboer fulgte med på trappen. Det betyder også at det “kun” er en renovering og ikke en genopførsel og dermed nybyg med helt andre regler.

Du kan se en kortfilm fra fundet af pavillonen her på Youtube.

Vi har nået også at rense alger af facaden ud mod den ene af de to sider, som Dronningen kom på under sin rundtur i den åbne karet. 

I dag har vi også haft besøg fra en journalist fra JydskeVestkysten, som vil skrive en artikel omkring overtagelsen, så det bliver spændende at se, hvad det bliver for en artikel.

 
29/7 2022

Så er vi på vej…

Så skal der pakkes maling, værktøj og arbejdstøj – nu skal vi nemlig ned og arbejde på det lille Grand Hotel & BB.

Vi får drøn travlt, når vi lander i Tønder onsdag den 3/8, da vi skal afrense facaden, male, fjerne ukrudt og slå græs inden Dronningens besøg lørdag den 6/8, hvor hun er på besøg i Tønder og skal en tur rundt i byen i åben karet. Dronningen vil passere bygningen på de to sider ud mod Kongevej og Richtsensgade, så der vil vi meget gerne, at bygningen tager sig lidt pænere ud end den gør lige nu.

Når vi er forbi lørdag, så skal vi i gang med etableringen af madværkstedet og for det er muligt, så skal vi have en lovpligtig fedtudskiller og en lovpligtig brandrapport.

Har du lyst til at støtte madværkstedets etablering, så kan du gøre det på den kampagne, som vi har lavet i samarbejde med Coop Crowdfunding, hvor du støtter udviklingen af madværkstedet og udviklingen af arbejdspladser til udsatte mennesker med handicap. Du kan finde kampagnen her.

Ved sidste besøg på hotellet fandt vi dog også et andet problem, som vi lidt akut skal have udbedret; nemlig at tagrenderne ikke er blevet tømt i MEGET lang tid og der er derfor blevet en fugtskade på væggen ved et afløb.

Vi får derfor meget travlt den næste tid, men kommer du forbi hotellet i den kommende uge og ser os med en pensel i hånden, så kom og hils.

Sidder du længere væk, så følg os gerne på Grand Hotel & BB på Facebook eller på Instagram og vil du følge renovering af hotellet, så følg med på det lille hotel enten på Facebook eller på Instagram.

Vi håber, at vi ses på hotellet i fremtiden.

22/7 2022

Vi er super glade for, at vi vandt udbuddet, men det har så også gjort, at vi har lynende travlt. Vi har travlt fordi projektet kræver vores fulde tilstedeværelse og det betyder bl.a. at vi skal flytte med projektet fra Nordjylland til Sønderjylland – det gør vi da bare lige.

Men det betyder også, at vi skal have vores hus sat til salg og solgt. Samtidigt så er Tønder så heldige at få besøg af Dronningen den 6/8 og det betyder også, at vi har forpligtigede os til at få grunden og bygningen til at pæn og ryddelig ud, da dronningen kommer lige forbi bygningen langs de to sider, som ikke ligger lige op ad nabogrundene. Så lige nu arbejder vi hårdt på at få vores hus til at være klar til fotograf på torsdag og så fra mandag i ugen efter arbejder vi non-stop på at få hotellet og udearealerne til at blive pæne ud til 6/8.

Vi vil også gerne sig tusinde tak til alle, som har støttet tilblivelsen af madværkstedet, det er både til dem, som har delt kampagnen, men selvfølge også til de mange, som allerede har købt en reward – vi er meget taknemmelige for al den opbakning til etableringen af både madværkstedt, men også til de fællesskaber, som vi i så høj grad har et højt ønske om at etablere. Så STORT TAK til alle jer, som er med til at gøre en forskel.

 
15/7 2022

Der var engang et smukt hotel…. og det bliver det forhåbentligt igen inden alt for længe.

Vi fik udleveret nøglen i tirsdags af den søde ejendomsmægler Pernille fra EDC i Tønder.

Nu skal vi i gang med at have udviklet madværkstedet og får at komme i mål med det, så skal vi have lavet den lovpligtige brandrapport/byggetilladelse og fedtudskiller.

Køkkenet er delvist nedtaget og ser således ud nu

Så der skal ordnes en del i køkkenet for at komme i mål med at etablere arbejdspladser til udsatte mennesker med handicap. I den forbindelse har vi i samarbejde ed Coop Crowdfunding, oprettet en rawardbaseret crowdfunding, den kan finde her på Coop Crowdfunding.

Så del gerne crowden i dit netværk og følg vores renoverings og udviklingsprojekt.

Vi håber, vi ses på hotellet.

 
8/7 2022

Vi kan nu afslører, at projektet flytter ind i det charmerende jernbanehotel i Tønder med overtagelse 1/8 2022.

På tirsdag får vi udleveret nøglerne til hotellet og vi skal så finde ud af, hvad der skal til for at få lov til at udvikle madværkstedet. som bliver det første, som skal etablere beskæftigelse til udsatte mennesker med handicap.

Der er stadig rigtig mange ting, som skal fald på plads inden, vi kan komme fra start, men hvor er det dejligt, at projektet har fundet et hjem i det gamle smukke hotel.

 
1/7 2022

Så er ventetiden ovre og det længe ventede opkald omkring vores bud på bygningen kom i dag – kommunen har godkendt vores projekt samt vores bud. Så Projekt Fællesskab har hermed en bygning til at huse projektet.

Det er fantastisk, nu kommer der så en tid, hvor mange praktisk ting skal falde i hak.

Der kommer flere informationer omkring placering i næste uge, når papirerne er endelig godkendt.

Vi kan dog løfte sløret en smule og give jer et smugkig på logoet

 
24/6 2022
Sidste del af ventetiden…

Så er vi gået ind i den sidste spændende, men også nervepirrende ventetid 🕰
Vi forventer, at få svar enten i udgangen af næste uge eller i starten af ugen efter.
Vi har brug for alt den positive energi og krydsede fingre, som vi overhovedet kan få 🤞🏻
Vi håber, at projektet findes spændende og kan tilfører noget nyt – og så tror vi også på, at det er det helt rigtige sted.
17/6 2022

Spændingen stiger og stiger mens vi venter på, at datoen for afgørelsen kommer tættere og tættere på.

Vi er snart så klar som, vi overhovedet kan blive inden, vi ved om vores projekt er valgt. Vi håber selvfølge på, at de synes projektet er godt beskrevet, så de føler sig sikre på, at projektet er godt, gennemarbejdet og levedygtigt. Vi håber også på, at de kan se den generelle ide i projektet og vil bakke op om, at det kan komme både kommunens borgere, men også en del af kommunens studerende til gode. Vi håber selvfølge på det gode samarbejde både med kommunen, en også de øvrige virksomheder og skolerne i og omkring kommunen.

Vi har rigtig meget brug for nogle krydsede fingre lige nu, da det vil blive afgørende for projektet.

Vi har dog en rigtig god fornemmelse for kommune og lokalbefolkningen, da vi er mødt meget overvejende positivt.

 
10/6 2022

mens vi stadig venter…

Vi venter fortsat på svar på vores bud på bygningen – og man revner jo næsten af spænding, men for tiden ikke bliver for lang, så arbejder vi selvfølge for at få en masse andre brikker til at falde på plads. Vi arbejder stadig på at blive klogere fondansøgning og samle op på den ting, som skal tages ånd om med det samme, hvis vores bud bliver valgt – det er jo alligevel lige omkring hjørnet, hvis vores bud bliver valgt og vi vil få mega travlt.

Ud over alle de praktiske ting omkring bygningen, så vil vi også skulle have en del samarbejdspartner i spil indenfor relativ kort tid. Vi håber jo klart på, at vi vil kunne få nogen i beskæftigelse indenfor en kort periode og muligvis også nogle af de studerende, som har svært ved at finde en praktikplads.

Vi håber selvfølge der sidder en masse derude, som har lyst til at være med til at lave spændende udvikling og at vi samen kan lave noget, som er helt vildt godt og giver mening for en masse mennesker – ikke bare os med ideen, men mennesker, som kan komme i beskæftigelse, men også andre virksomheder, både dem med samme ånd, men også mange af de lokale med lækre og spændende råvarer.

 
3/6 2022

Har alle danskere ret til et job?

Hvad betyder det for en kommune, hvis flere, som f.eks. er tilkendt flexjob, kommer i arbejde?


I Danmark er der ca. 49.000 mennesker med handicap, som står udenfor arbejdsmarkedet. Hvordan hjælper vi dem, som virkelig ønsker det, i job?

Alle mennesker burde have ret og adgang til beskæftigelse, hvis de ønsker det.
Ud over at det vil hæve livskvaliteten, så vil det også have indflydelse på den danske økonomi og erhvervslivet, hvis vi får flere mennesker i arbejde. Det vil være en gave for kommunerne, hvis flere virksomheder vil tage socialt ansvar.

Hvordan får vi så virksomhederne til det og er alle virksomheder indrettet til det? Det vil nok være lettere, at få virksomhederne til at tage del i det sociale ansvar, hvis det var lettere at få opbakning til det f.eks. via de mange puljer og fonde, som findes, men også hvis kommunen så dem, som påtager sig at løfte opgaven mere som en gave til lokalsamfundet og en samarbejdspartner. Mange virksomheder kunne godt påtage sig mere socialt ansvar, men det betyder, man skal fokusere meget mere på de menneskelige værdier og mindre på bundlinjen, da det jo muligvis vil kræver flere ressourcer og mere fleksibilitet at påtage sig det sociale ansvar. Det kunne indebær flere ansatte på mindre tid, mere struktur og mere planlægning fra virksomhedens side – er man indstillet på det, så kan man måske til gengæld også være sikker på glade og tilfredse medarbejder, som yder sit bedste med et smil på læben. Men at mødes på midten kræver selvfølge velvilje fra alle parter, men også at man i kommunen og lokalsamfundet vil bakke op om disse virksomheder og deres virke.

 
27/5 2022

Mens vi venter del 2.

Ventetiden synes lidt lang lige nu, men vi prøver at være en smule effektive mens, vi venter. Ud over det er et ret vild projekt at springe ud i, da det ud over at være en virksomhed, er baseret på at etablere fællesskaber for udsatte mennesker med handicap, så kræver det også en helt ny bosætning for os som familie. Vi har derfor brugt en hel dag inden Kristi Himmelfartsdag på at besøg kommunens skoler. Det var nogle spændende besøg, da der både er privatskole og folkeskolen og i denne kommune, er folkeskolen delt op i en grundskole og en overbygningsskole.

Det var alle super spændende besøg, hvor vi fik en introduktion til, hvad skolen kunne tilbyde, men også, hvad de forventer.

Vores børn har altid gået i folkeskole, så det var også spændende at se, hvad en privatskole kunne tilbyde, men også at høre deres forventninger til børnene og familien.

Vi håber, at fremtiden byder på nye samarbejder.

Nu kommer ferietiden også lige rundt om hjørnet, så nu må vi nyde tiden, der kommer og forhåbentlig går tiden frem til 30/6, hvor der kommer svar, forhåbentligt hurtigt og der kommer et positivt svar retur – både fordi det er et godt og spændende projekt, som er gennemarbejdet, men også fordi kommunen synes det vil være godt for dem og de tør og vil noget mere end noget, som der allerede er massere af.

 
20/5 2022

Mens vi venter på, kommunen får kigget på de indkommende tilbud, så arbejder vi videre på fondsansøgningerne og projektet som helhed.

Vi har i den forbindelse også gjort os nogle tanker omkring, hvad det er for noget beskæftigelse, vi gerne vil udbyde og under hvilke forhold og betingelse de skal være.

Her er vores overordnet tanker om beskæftigelse til mennesker, som ikke har nemt ved at imødekomme kravene på det ordinære arbejdsmarked…
 
Formål med oprettelse af job i Projekt Fællesskab
Gennem praktisk arbejde i madværkstedet, caféen og B&B-driften er formålet med arbejdet i Projekt Fællesskab at styrke den enkelte medarbejders personlige, faglige og sociale kompetencer.
Arbejdsområder
• Madværkstedet
• Servering
• Kontor/receptionsarbejde
• Værelsesklargøring
• Servicearbejde som pedel, haveindretning og havevedligeholdelse
Der vil arbejdes fokuseret på at øge den enkeltes arbejdskompetencer og arbejdsforståelse, da det indgår som en vigtig del af alle arbejdsområder i virksomheden. Vi arbejder målrettet på de sociale spilleregler, kommunikation, vigtigheden af at kunne overholde indgåede aftaler, møde til tiden, mødestabilitet og personlig fremtoning.
Det at kunne opnå grundlæggende arbejdsmarkedskompetencer og arbejdsforståelse er af afgørende betydning for vores ansatte også for på sigt at kunne komme i uddannelse eller i et andet job.
Målgruppe
Vi giver nye muligheder til mennesker, som har svært ved at klare de krav, som mange ordinære arbejdspladser eller uddannelser, stiller til de enkelte.
Vi vil tilbyde job under ordinære og særlige vilkår til mennesker, der har svært ved at finde fodfæste på det ordinære arbejdsmarked. Det kan være job via KlapJob, til de, som er bevilliget førtidspension, men har et brændende ønske om, at være en del af et arbejdsfællesskab, eller til mennesker, som er bevilliget flexjob. Vi ønsker ligeledes, at tilbyde praktikpladser til unge mennesker, som går på STU og FGU, da vi ved, at der er mangel på netop disse praktikpladser. Vi håber på den måde også, at kunne bidrage til et arbejdsnetværk for denne gruppe, således der kan laves anbefalinger og mulige aftaler om et arbejdsforløb efter endt STU eller FGU-studieforløb.
Målgruppen er mennesker i alderen 16-65 år.
I Projekt Fællesskab arbejder alle sammen, da vi mener, at vi udvikler os bedst i samarbejdet med kollegaer i forskellige livssituationer og dermed lære at forstå både egne og andres ressourcer og begrænsninger bedre i fællesskab.
I Projekt Fællesskab har vi en stor forståelse af, at man lære bedst i forskellige miljøer, nogen arbejder bedst i kontakt med kunderne og andre bedst i mere skærmede miljøer.
Man har jo som virksomhed både et socialt ansvar, men også et særligt ansvar for sine ansatte – særligt, når man ved, at de måske ikke har let ved at finde beskæftigelse andre steder.
 
14/5 2022

I tirsdags var vi til fernisering i Nørresundby for at se Michael Thyregod fra MT Arts udstilling. Fantastisk inspirerende og farverig kunst.

Udbuddet sluttede også i onsdags og vi skal nu vente frem til 30/6 inden der kommer en afgørelse. Vi ved, at vi ved er en af de to bud, som der er kommet på bygningen.

Vi har også modtaget støtte fra Kultur i nærheden: 25.000 kr. i forbindelse med vores malerstudie med tilgængelighed.

Så på mange måder en fantastisk god og spændende uge, hvor vi netop har afsluttet med at fejre konfirmation for vores søn i går.

Mens vi venter. vil vi få indhentet tilbud på de resterende etaper, søge fonde og få forberedt materialet på byggetilladelsen, hvis vi skulle være heldige og løbe af ed bygningen, således vi bare skal indsende det efterfølgende.

 
6/5 2022

Så har vi fået styr på projektets første etape – opstart af madværkstedet, buddet er sendt og der er styr på finansieringen i forhold til etape 1/madværkstedet, samt driftsbudget. Så nu er der kun at vente på udbuddet er slut og kommunen får taget en beslutning om, hvorvidt de synes, at vi sidder med et godt projekt.

Mens vi venter, skal vi holde sønnens konfirmation på fredag.

Vi forstiller os dog ikke, at vi skal sidde for meget tilbagelænet i sofaen i ventetiden, men at vi skal arbejde målrettet med de næste etaper, finansiering og undersøge mulighederne for samarbejde med lokale aktører.

Vi har også valgt at undersøge bosætningsmuligheder for vores familie i mellemtiden, da hvis købet bliver en realitet, så skal vi jo flytte vores familie og projektet små 260 km. syd på.

Det er mega spændende og det betyder, at der kan komme til at ske ret meget på kort tid. Kryds fingre for os, det vil nemlig give os den mulighed at være med til at ændre mulighederne for en gruppe udsatte mennesker med handicap.

 
29/4 2022

Det er været en meget travl, men spændende uge.

Da bygningen som projektet forhåbentlig bliver forankret i, den er i udbud, så derfor skal vi lave projektbeskrivelse – samtidig, så skal vi søge midler til dele af projektet. Alt imens vi får disse ting klar til udgangen af næste uge, så skal vi også gøre klar til vores søn skal konfirmeres lige om lidt på Store Bededag.

I onsdag var vi på besøg for at se, hvad byen har at byde på, senere var vi igen på besøg i byen og sender deltog vi i et borgermøde, hvor vi præsenterede projektet og henvis blev det positivt møde og der var en meget positiv stemning i forhold til vores tanker – og endda grobund for samarbejde med andre aktører i området. Alt i alt var det en meget positiv oplevelse og vi oplever bare at blive taget så godt imod.

Næste uge byder på mere sparring med relevant parter og igen oplever vi, at en med erfaring åbner døren for os og byder os indenfor – og ellers skal ugen bruges på, at skrive projektbeskrivelsen helt skarp og skrive ansøgning, samt samle op på tilbud fra håndværkere på de sidste etaper.

22/4 2022

I denne uge har vi arbejdet meget målrette med at finde løsninger således bygningen kan tilpasses, da der er en smule udfordringer med tilgængelighed – men indgangsvinklen er at ALT kan lade sig gøre, indtil det modsatte er bevist.

Der mangler fortsat et fuldt overblik over tilbud til de, som skal gøre bygningen tilgængelig for ALLE, men vi arbejder videre på det i næste ugen – det er hyggeligt med weekender, men det sætter desværre en begrænsning på, hvem der er træfbar 🙂

I den kommende uge skal vi også have endnu et besøg i bygningen og have svar på de sidste uopklarede spørgsmål i forhold til lift mm.

Vi er faktisk også jublende glade, da vi oplever at blive mødt så positivt – her faktisk både af lokalbefolkningen, men også af de lokale politikere og kommunen. Hvis det er den generelle stemning og holdning på stedet, så vil vi være meget taknemmelige for, at projektet lander netop der.

 
15/4 2022

Så kom påsken og det er jo dejligt med lidt fritid med familien, men det sætter desværre også processen med projektet på pause – og det er lidt en udfordring, når mange ting er skal falde på plads.

Ugen, der kommer byder på indhentning af tilbud fra elektriker, tømrer og et tilbud på total entreprise på en mindre overbygning.

En udfordring på elevator til 2. etages tomme loftsrum skal løses – men som sagt, så er udfordringer til for, at skulle løses.

Det bliver simpelthen mega spændende den kommende uge.

 
8/4 2022
Muligheder og begrænsninger.

Den bygning som vi har brugt 3 måneder på at arbejde på, har ejendomsmægleren, som også er en af ejerne, valgt at gå en anden vej med – det er virkelig en mavepuster også fordi vi var sikre på, at han ville give besked, hvis situationen omkring bygningen ændrede sig og vi så som minimum vil blive orienteret, hvis bygningen var på vej af markedet, da vi havde udtrykt, at vi ikke vil arbejde videre på den bygning, hvis ikke den var en mulighed. Men i hvert fald ingen hands up til os – og vi stod således i mandags igen på bar bund – eller det troede vi… Vi har dog siden været i kontakt med en sød kvinde vedteknik og plan, men i en helt anden kommune. Hun gav os heldigvis en hurtig lektion i at se mulighederne frem for begrænsningerne. Hertil kommer måske også at det er bedre, at kommunen har interesse for projektet. Her er udfordringen så, at man skal “vinde” retten til købet af bygningen med sit projekt – så lige nu arbejder vi intenst på, at få etableret de rette kontakter.

Kryds meget gerne fingre for at det lykkedes, da vi meget gerne vil være med til at gøre en forskel for mennesker med handicap og deres pårørende.

 
 
1/4 2022

Det har været en vildt spændende og inspirerende uge. Vi startede med at deltage i Foodexpo i Herning Messecenter – sikke alt den inspiration, man kunne få der på spændende og lækker mad. Der var samarbejdspartner på at fra mad til sæbe og borddækning.

Vi har også haft fornøjelsen af at deltage i et kursus vedrørende brugen af forretningsmodel canvas – det var mest for at udfordre os selv, men selvfølge også for at lære nyt og det var meget spændende, men også at høre andres tanker omkring forretningsplaner og brugen af modellen.

Vores bestyrelsesformand har også haft fødselsdag – dog har vi ikke fejret ham endnu, da han sidder i Budapest lige nu, men STORT TILLYKKE til ham.

Vi har også nået at sende tre fondansøgninger afsted og er i gang med at forberede endnu to. Vi har desuden haft kontakt til en af de ansøgt fonde og de virker interesserede i projektet – vi kan forvente svar indenfor den nærmeste fremtid, da de holder bestyrelsesmøde på mandag – og det er bare VILDT SPÆNDENDE.

Næste uge starter med et møde med en rådgivende revisor.

 
25/3 2022

Endnu en uge med fondansøgninger – det er et stort arbejde at søge fonde. Først skal fondene findes og så skal der afklares formål, ansøgningsfrister og behandlingstid.

I denne uge har vi søgt Ole Kirk´s Fond, Ideer for livet Fonde og Norlys Vækstpulje. Vi afventer svar fra 10 fonde samt afklaring fra en. Nogle fonde vil gerne have en kort beskrivelse for så at afklare, hvorvidt man er indenfor formålet.

I løbet af den kommende uge skal vi gerne høre fra 1-2 fonde, vi håber selvfølge at vi er blandt de bedste ansøgere indenfor formålet.

Vi vil også arbejde målrettet på indsamlingen og på at få udbredt viden om vores projekt.

 
18/3 2022

Så fik vi formen til tilmeldingen til at fungere optimalt – så har nogen haft udfordringer med tilmeldingen, så undskylder vi meget.

I torsdags var vi en tur i Harken – Hæstrup, hvor vi var med til borgermøde. Her fremlagde vi vores projekt og heldigvis blev det modtaget overvejende positivt.

Det var en dejlig imødekommende lokalbefolkning, som var interesseret i projektet.

Det var et skønt “medborgerhus”, som vi helt klart gerne vil lave et samarbejde med, sammen med alle de søde lokale borgere. Vi har et håbe om, at vi kan være med til at tilføje noget mere – noget ekstra til lokalsamfundet.

Det var i hvert fald et godt øde med nogle fantastiske mennesker og det har givet endnu mere blod på tanden og et ekstra stort ønske om at lykkedes lige der.

Vi har fået besked fra indsamlingsnævnet om, at vi er godkendt til indsamling til “Inkluderende Fællesskaber”.

Vi håber slevfølge der sidder andre ildsjæle derude, som gerne vil støtte de her fællesskaber eller måske virksomheder, som gerne vil tage socialt ansvar, men ikke selv har muligheden for at ansætte udsatte mennesker med handicap og derfor gerne vil gøre det på anden vis.

11/3 2022

I denne ugen har vi søgt tre fonde.

Vi arbejder målrettet på at få forøget vores mailliste og forsøger at dele vores budskab vidt og bredt.

Vi har også indsendt en ansøgning til tilladelse til indsamling for at finde den sidste finansiering til opstart af projektet, Bygningen er ikke helt så let at få finansieret som håbet, da den ikke har en ret bred målgruppe eller er så attraktiv pga. af standen.

 

I den kommende uge skal vi gøre klar til at fremlægge projektet for lokalbefolkningen. Vi håber rigtig meget på, at de vil tage godt imod det og ønsker at bakke op omkring det.

4/3 2022

I denne ugen har vi arbejdet på en ret stor og omfattende fondansøgning, som vi forventer at sende afsted på mandag.

Vi har også så småt været i gang med at forberede vores oplæg til den 17/3, hvor vi skal fremlægge vores projekt for lokalbefolkning – og vi er meget spændte på deres reaktion på vores projekt.

Når vi har fået gjort fondansøgningen og oplægget færdig, så skal vi have lavet en pressestrategi, hvis vi skal have projektet i mål, så får vi brug for opmærksomhed på projektet.

 
25/2 2022

Vi arbejder fortsat hårdt på fondansøgningerne og finansieringen af den fysiske ramme. Vi har heldigvis en god vejledning i Business Hjørring i forhold til forretningsplanen.

Vi er også blevet inviteret til møde i lokalsamfundet, hvor vi skal fortælle om vores projekt. Vi håber utrolig meget på, at vi vil få en markant opbakning der.

18/2 2022

Vi har opdateret vores fondsliste for at finde de fonde, som er mest mulig relevante for vores område, da der jo er utrolig mange fonde til mange forskellige formål. Det er jo et STORT arbejde at søge fonde, da de ønsker forskellige oplysninger og dækker forskellige dele af projektet – nogen giver mange penge per uddeling og nogen giver få portioner.

Vi arbejder igen med muligheden for indsamling til opstarten, men er meget i tvivl om, hvorvidt der er opbakning til en indsamling – både lokalt, men også i den brede befolkning.

 
13/2 2022

Denne uge har på mange måder været spændende. Vi har været til møde ved Business Hjørring og blev her mødt af imødekommende, sød og inspirerende mennesker. Vi håber på en opfølgning her i den kommende uge. Vi er også blevet kontaktet af en af en af de puljer, som vi har søgt midler ved til en opklarende samtale.

Vi blev så sidst på ugen, som så mange andre er, ramt af corona og det er også derfor, at opdateringen først kommer nu. Vi er heldigvis ved at være ovenpå igen, men god bedring til alle i andre derude, som også er ramt af corona lige nu.

 
4/2 2022

I denne uge har vi søgt midler ved Lauritzen Fonden og Jascha Fonden og vi arbejder på ansøgninger til Elsass Fonden, LAG Nord midler og Ideer for Livet fonden.

Vi afventer også et par andre tilbud på nogle afgørende istandsættelser for at projektet kan blive en realitet.

En anden afgørende faktor er den lokale opbakning, som vi håber på, da det er en betingelse for projektet lykkes.

28/1 2022

Tiden går stærkt lige nu, vi har i denne uge søgt ikke mindre end 7 fonde, inden ugen var omme. Det er et meget tidskrævende arbejde.

Vi har dog fortsat brug for opbakning for at komme fra start – det er på mange måder den største udfordring. Det gælder både lokalt, så vi ved om, der er behov for både tilbuddet, men også for det vi som virksomhed vil udbyde, så vi ved, at der er grobund for at drive virksomhed i oplandet. Jo flere tilsagn vi får, jo lettere vil det være at komme fra start og få finansieret bygningen – men også at få den nødvendige  ændring af lokalplanen. Alt sammen noget, som kræver en del opbakning.

Vi venter også på svar en rækker steder fra angående de praktisk ting omkring  bygningens tilstand mm.

Vi har nu også fået oprettet muligheden for nyhedsbreve, så vi håber, at mange vil følge med i projektets udvikling. Vi vil også meget gerne give dem, som støtter projektet mulighed for, ud over nyhedsbrevet, at besøge stedet og se udviklingen i virkeligheden.

21/1 2022

Vi har erfaret, at det er et omfattende arbejde, at indhente tilbud – faktisk til tider så stor en opgave, at selv katten bliver helt træt 🙂

Vi håber, at det så giver pote i den anden ende og vi opnår opbakning omkring projektet – såvel lokalt som finansiel.

Vi håber selvfølge at rigtig mange ønsker, at bakke op omkring projektet lokalt.

14/1 2022

Vi arbejder videre med den bygning, som vi har kig på, den ligger i Nordjylland. Der er et omfattende renoveringsarbejde i bygningen og derfor bruges tiden lige nu på at indhente diverse tilbud.

Samtidig har vi en række fonde, som skal søges her januar og februar. Vi opdater i løbet af ugen listen med fonde mm.

7/1 2022

Vi har nu fundet en bygning, som godt kunne gå hen og blive en realitet. Vi arbejder dog på, at finde ud af, hvorvidt lokalplanen bliver en udfordring for projektet.

Vi arbejder ligeledes på at finde ud af om der er lokal opbakning – både i forhold til generel opbakning, men også i forhold til ændring af den nuværende lokalplan og om, vi kan finde kommunal opbakning i kommunen.

Der er selvfølge forhold, som stadig er stærkt udfordret af corona – desværre. Vi håber, at disse udfordringer forsvinder her i først kvartal af 2022.

Vi håber, at mange af de ubesvarede spørgsmål kan besvares indenfor den næste uge eller to.

31/12 2021

Så nåede vi årets sidste dag og lige om lidt tager vi hul på et nyt år – forhåbentlig et år med mindre corona og alt det der følger med.

Vi venter på svar angående et par bygninger, som kan være relevant for Projekt Fællesskab og så har vi et møde med en kommune, men det er der nok desværre udsigter til, bliver flyttet pga. corona.

Vi kan også fejret årets sidste dag med, at vores dronning nævner handicapområdet i sin nytårstale og det er jo dejligt, at vores statsoverhoved har fået øje på den mangle, der desværre er på området. Selvom hun måske ikke politisk kan gøre så meget ved situationen, så skal hun alligevel have STOR TAK for at sætte fokus på området. Læs mere om dronningens nytårstale her.

Vi ser frem til et år, hvor vi forhåbentlig sådan rigtig kommer fra start. Vi vil også gerne bruge anledning af årsskiftet til at takke alle, der har hjulpet os på vej derude – både med sparring, information og viden. Vi vil også gerne takke vores bestyrelsesmedlemmer for sparring og ideer samt vores ambassadører, som hjælper med at dele vores budskab om, hvad vi arbejder på. Så STORT TAK til alle jer, som den ene eller anden måde har hjulpet os på vej.

Så godt nytår til jer alle.

24/12 2021

Her i den sidste uge op til jul har vi været ude at se en bygning. Den ligger desværre uden for byen og så har den behov for et kæmpe renoveringsarbejde inden den kan tages i brug.

Man kan sige, at det vigtigste i forhold til projektet, er nok, at der er kommunale opbakning i forhold til beskæftigelsesdelen, men også i høj grad, at der er lokal opbakning og det er der desværre nok ikke så meget af her – desværre.

Vi har desuden søgt en fond og vi er kommet gennem nåleøjet og er dermed i den gruppe, som er udtaget til næste runde – jubii, hvor fedt.

Og ellers mangler vi kun at ønske

17/12 2021

Så nærmere julen sig med hastige skridt og året går på hæld.

Vi arbejder meget koncentreret på, at etablere et samarbejde med en mulig kommune og leder stadig med lys og lygte efter en passende bygning. Det har været overordentligt svært, at finde en bygning, som kan rumme projektet.

Vi er dog så heldige, at vi nu har fundet en bygning, som vi skal ud at se på – så må vi se, om vi er heldige, at denne bygning kan rumme projektet. Vi er i den forbindelse også i kontakt med kommunen, som bygningen ligger i.

Vi håber så meget, at det kan føre til en løsning på bygningen og beliggenheden. Vi håber rigtig meget på en positiv opdatering på den front.

God juleferie til dem, som er gået på ferie og til dem, som er på vej.

10/12 2021

Så står det i julens tegn og der står snart juleaften på kalenderen.

I den forbindelse har vi et stort juleønske – nemlig en passende bygning.

Vi er så heldige, at vi er blevet kontaktet af en af kommunerne, som vi tidligere har skrevet til og de har en mulig bygning. Samtidig er der kommet tilbagemelding fra en ejendomsmægler, han har to mulige bygninger, som han gerne vil vise os. Så vi håber, at vi kan se den ene bygning i næste uge.

Vi er dog blevet klar over, hvor vigtigt at det er, at kommunen som projektet kommer til at ligge i, er lige så interesseret i projektet, som vi er. Vi har brug for opbakning og samarbejde både med kommunerne i forhold til beskæftigelsesdelen, men også i forhold til erhvervsafdelingen mv.

Vi ser frem til endnu en spændende uge.

5/12 2021

Så kom det længe ventede svar fra indsamlingsnævnet, men de havde desværre ikke valgt, at svare på spørgsmålene separat. Vi havde 3 spørgsmål:

 1. Kræver den rewardbaserede crowfunding tilladelse? (det gør den ikke, da det er som et salg, men vi havde valgt, at spørge alligevel)
 2. Kræver donationen tilladelse, når man får sit navn logo på en væg?
 3. Er der et krav om separat konto til donationsmidler? Men de havde valgt ikke, at svare på spørgsmålene for sig, så nu må vi vente på endnu et svar, men ud fra det svar, som der er kommet, så bliver det ikke muligt, at kunne lave ren donation til projektet, da det kræver en separat konto – og det var i forvejen meget svært, at oprette en konto til et projekt som dette.                                            Men nu afventer vi så endnu et svar.

Der er så heldigvis også godt nyt fra denne uge, vi har et møde med en kommune 20/12 og så må vi se, hvor det fører os hen.

25/11 2021

I denne uge kommer opdateringen først i dag, da vi har deltaget i Egmont On på Egmont Højskolen i går. Det var en meget spændende oplevelse af lyd, billeder og ord, alt med udgangspunktet i nuet. Eleverne på Egmont har i den forløbende uge produceret en række spændende kortfilm, dokumentarfilm og andre billedproduktioner i deres emneuge og vi fik så til at opleve produkterne af denne uge i går.

Ud over de spændende filmproduktioner, så fik vi også mulighed for at mødes med de øvrige bestyrelsesmedlemmer, Rasmus og Kristian, i den virkelige verden fremfor kun virtuel og fik også drøftet vores udgangspunkt i forhold til de muligheder, vi arbejder på lige nu – det var også meget spændende.

Vi har også fået en tilbagemelding fra indsamlingsnævnet, men da vi har spørgsmål på tilbagemeldingen, så er vi faktisk fortsat ikke videre med den del. Det er en meget langsommelig proces desværre.

Vi håber på, at vi skal mødes med en mulig samarbejdspartner mere i den kommende uge.

19/11 2021

I denne uge har vi været i kontakt med et kommunalbestyrelsesmedlem i en af de interesserede kommuner. Vi er meget spændt på, hvor det fører hen og vi håber snart, at vi har mulighed for at mødes med de forskellige parter. Det kunne være dejligt, hvis vi snart kunne finde det rigtige sted og rigtig komme fra start og byde de første velkomne i de nye omgivelser.

Vi er jo heldige, at vi har nogle super bestyrelsesmedlemmer og ambassadører, som bakker op omkring projektet og dets udvikling. Vi kunne dog godt bruge et bestyrelsesmedlem, som er pårørende og som gerne vil være med til at udvikle denne type projekt således, at vi også har denne vinkling med. Så sidder du derude med et ønske om at være med til at udvikle på dette område, så skal du ikke holde dig tilbage – vi vil rigtig gerne høre fra dig.

12/11 2021

Nu ser det ud til, at der endelig vises interesse for vores projekt fra kommunerne – om det har noget med valget at gøre, det er ikke nemt at sige. Det kan også være fordi, at kommunerne er klar over , at der rent faktisk er et behov. Vi har to kommuner, som vi er i kontakt med. Vi har også erfaret, at det desværre ikke er en fritvalgsordning, hvor man selv suverænt kan bestemme, hvor man har lyst til at være. Det er meget afhængigt af bygningen og dem har vi desværre erfaret, der ikke er ret mange af.

Vi har fået fremvist to bygninger, henholdsvis i Hjørring og Esbjerg, men de har desværre ikke den rette indretning og der skal ændres for meget i forhold til prisen – samt kommunen skulle være villig til at ændre lokalplanen i forhold til brugen af bygningen.

5/11 2021

Vi arbejder fortsat på, at finde en bygning – og det er rigtigt rigtigt svært.

Der findes bare ikke ret mange bygninger i den størrelse, som er ledige eller rigtige til formålet.

Vi venter også fortsat på indsamlingsnævnet – for pokker, hvor arbejder de langsomt.

29/102021

Det er langt svære at, finde den rette bygning end vi havde forventet. Vi troede faktisk at der var mange flere tomme bygninger fra lukkede plejecentre, plejehjem, skoler og andre institutioner i takt med, at der har været en del lukninger og sammenlægninger – vi må nok også erfare, at der er langt fra en lukning til et udbud af bygninger.

Vi afventer også fortsat indsamlingsnævnet – så et godt råd til andre, som ønsker crowdfunding og anden indsamling: VÆR UDE I RIGTIG GOD TID.

22/10 2021

Så kom efterårsferien jo snigende ind på os – det er jo dejligt med ferie sammen med familien. Det betyder dog, at mange af de mennesker, som man så gerne vil i kontakt med jo desværre også har ferie. Det betyder, at eftersøgning af bygning desværre har stået lidt stille. Vi afventer også fortsat indsamlingsnævnet, som desværre lader sig vente ret meget på sig. Vi mangler derfor fortsat et grønt lys for at må starte salget af oplevelsesgavekort og fordelsbevis samt donation – vi håber snart det lykkedes, men omvendt er det jo også ret meget afhængig af en bygning.

Vi har desværre ikke været så heldig, at Café Salt har haft tid til et besøg endnu.

Vi har også sagt goddag til Cath Borch Jensen, som er vores nye ambassadør – en rigtig ildsjæl med total gang i den. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med Cath. Cath er 37 år, formidler, foredragsholder, debattør, entreprenant, ildsjæl og kropsaktivist samt uddannet zoneterapeut. Cath er født med cerebral parese (spastisk lammelse). Læs mere om Cath og hendes meget aktive liv under ambassadører, men også på Cathapuls.

15/10 2021

I den forløbende uge har vi ledt med lys og lygte efter en passende bygning. Vi har kontaktet først 5 kommuner, men er nu endt ud på 14 kommuner. Det er langt svære end, vi først forventede at finde den rette bygning.

Bygningen vi leder efter er 1500/2000 m2 eller større og skal ligge i eller helt tæt op ad en større by for, at det giver mening for projektet. Det vil være helt oplagt, hvis det var et nedlagt plejehjem/center, en nedlagt efterskole eller måske en del af et sygehus.

Vi har desuden rakt ud efter lokalbefolkningen i en række kommuner, da vi tænker, at de jo kender deres lokalsamfund bedst.

Vi har talt med mange mennesker ved de forskellige kommuner og flere erhvervshus. Vi ved bygningen finde – vi skal bare finde den.

Vi har desuden – og desværre fået afslag af Otto Bruuns fond på vores ansøgning.

Men vi arbejder selvfølge videre med ansøgninger samt vores søgen efter den rette bygning.

8/10 2021

I denne uge har vi arbejdet hårdt på, at finde en bygning, som der kan tages udgangspunkt i, så er der nogen, som ved der står en bygning og venter på os et sted, så høre vi meget gerne om det på info@projektfaellesskab.dk

Ud over vi næsten har søgt google i stykker og meldt os ind i samtlige grupper på Facebook for, at se om vi kan finde den rette bygning, så har vi deltaget i Handicapinitiativets demonstration i Århus den 5/10, da det er et meget vigtigt emne at bakke op omkring.

1/10 2021

I denne uge har vi fået endnu en ny ambassadør, hun hedder Julie. Julie er 25år og lider af den kroniske bindevævssygdom fibrodysplasia ossificans progressiva (FOP). Julie har tidligere været forperson i Ungdommens Røde Kors’ lokal afdeling i Horsens. Du kan læse mere om Julie og hendes unikke situation her, på hendes hjemmeside og på Facebook.

Da Rasmus ELSKER alt, som har med fællesskab, at gøre har han i denne uge også meldt sig på banen som ambassadør. Han synes fællesskab er meget vigtigt. Vi er meget glade for, at have Rasmus med ombord. Rasmus kan også ses i Tabu med Rune Klan.

Vi har desuden været på endnu en lille vandretur med Patrick fra March mod ensomhed på etape 44, da han blev efterladt i Frøstrup. Der kom heldigvis flere, som vi mødte på vores tur.

Ud over disse to vigtige ting, som har vi fået udarbejdet rewards og arbejdet på fondansøgninger. Vi har også talt med Café Salt, som vi håber, at vi kan få et møde med her en af de kommende uger.

24/9 2021

I den løbende uge har vi sagt velkommen til vores nye ambassadør Michael Thyregod. Michael er en ung kunstner. Michael er 27 år, maler de flotteste abstrakte malerier og er født med cerebral parese (spastisk lammelse). Læs mere om Michael og hans kunst her, på MT Art på Facebook eller se hans kunst på Instagram racerunner_2.

Vi har desuden søgt endnu en fond, Otto Bruuns fond. Tirsdag deltog vi i March mod ensomhed sammen med Patrick Cakirli på etape 38, det var fantastik at møde Patrick og alle de andre, som gjorde ham følge og høre Patricks historie og beretning om, hvorfor han startede March mod ensomhed i 2017. Patrick er et fantastisk menneske og sikke en imødekommenhed, vi blev mødt med. Vi ønsker Patrick held og lykke på resten af turen.

Vil man høre mere om March mod ensomhed eller støtte det gode formål, så kan man læse mere her.

Vi har sluttet ugen af med et møde med Skovsgaard Hotel, som gerne vil sparre lidt med os om, hvad de har gjort i forhold til deres udvidelsesproces og være med til, at gøre os klogere på, hvordan de har søgt fonde og hvilke de har ansøgt. Læs mere om Skovsgaard Hotel her og deres flotte projekt, som vi er spændt på at se det færdige resultat af. Læs mere om Skovsgaard Hotels udvidelsesproces her.

Vi har sammen med bestyrelsen aftalt, at vi ikke på nuværende tidspunkt vil oprette crowdfunding på andre platforme, da det kræver alt for meget fokus i forhold til det, som der kan komme ud af det – så giver det mere mening, at sælge oplevelsesgavekortene på vores egen hjemmeside, så det arbejder vi videre med nu.

Vi afsøger ligeledes mulighederne for salg af fordelskort med gode fordele for fordelskortholderne.

Vi venter fortsat på en tilbagemelding fra indsamlingsnævnet.

17/9 2021

I denne uge har vi budt Rasmus Lund-Sørensen velkommen som bestyrelsesmedlem.

Læs mere om Rasmus og hans spændende liv med bestyrelsesarbejde og masse af arbejde for fællesskabet her, på hans Facebook Rasmus med CP eller følg med på hans Instagram.

Ud over det, så har vi ansøgt Salling fondene. Vi er desuden i kontakt med indsamlingsnævnet for, at afklare, hvorvidt vi har brug for en tilladelse til donationer eller om det kan sammenholdes som et merkøb i forbindelse til oplevelsesgavekortene.

10/9 2021

Vi har i denne uge søgt endnu en fond, arbejdet videre med den rewardbaserede crowdfunding og overvejer muligheden for donation og om der kan oprettes en slags anparter eller fordelskort, som kan sælges og give køberen en række fordel på f.eks. overnatning og leje af lokaler.

4/9 2021

Vi arbejder fortsat på, at samle midler ind til Projekt Fællesskab. I denne uge har vi sendt to fondansøgninger afsted – og lige nu arbejder vi på, at få lavet projektet projektet færdig til crowdfunding. Vi har været i kontakt med Coop crowdfunding. Vi har været i kontakt med Coop crowdfunding-platform og vil gerne lave et samarbejde med dem.

Vi håber, at projektet er klar til at launch i løbet af næste uge.

28/8 2021

Virksomheden fungere nu som socialøkonomisk virksomhed.

Vi håber, at det nu bliver lettere, at rejse midler, da det sender budskabet om, at pengene tilfalder netop den gruppe børn og unge, som vi forsøger at hjælpe.

24/8-2021

Nu er ansøgningen vedrørende overgang til socialøkonomisk virksomhed indsendt til erhvervsstyrelsen dags dato.

20/8-2021

Vi arbejder lige nu på, at gøre Projekt Fællesskabt til en socialøkonomisk virksomhed, da det rammer plet på, hvad det er vi vil som virksomhed.

4/8-2021

Lige nu arbejder Projekt Fællesskab på, at rejse midler så det bliver muligt, at åbne op for en række tilbud til børn og unge med handicap.

Den måde vi forsøger, at rejse midler på, er, at søge fonde og legater. Projektet arbejder ligeledes på, at afsøge muligheder for, at oprette rewardbaseret crowdfunding.

Tilmeld dig for at modtage spændende nyheder vedrørende vores udvikling.

Vi vil gerne holde dig opdateret med vores seneste nyheder og tilbud 🙂

1.120 kommentarer til “Sidste nyt om Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab”

 1. I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new information on your blog.

 2. לרוב עיסוי הוא שיטת טיפול אשר קשורה לגוף ונפש ורבות
  משיטות העיסוי מגיעות מהתרבויות
  הרחוקות של המזרח אשר מאמינות בקשר
  בין עיסוי הגוף ותענוגותיו לנפש בריאה.
  העיסוי מתבצע לרוב בעירום ומתמקד בכל חלקי הגוף.

  שיטת טיפול מסורתית המתמקדת בנקודות ייחודיות בכף רגלו של המטופל, העיסוי מתבצע באמצעות לחיצות על
  כפות הרגליים ומטרתו לשפר
  את תפקודן של מערכות הגוף ולהפיג מתחים.
  טיפול בכל הגוף דרך עיסוי בכפות הרגליים.
  אם הגעתם למכון עיסוי דרך אתר שלנו, חשוב מאוד לברור
  את האישה שתתאים לכם לא רק מבחינה פיזית אלא גם
  מבחינה מנטלית רגשית- אחרי הכול, כל אחד והצרכים
  האישיים שלו. הגעתם למקום הנכון.
  זהו המקום האישי שלכם לקבל טיפול חווייתי
  מרגש ומשחרר ברמה האישית והמקצועית ביותר.
  עיסוי מפנק ומשחרר באווירה
  נעימה, מקצועיות ללא פשרות, חייגוונשמח לתאם מועד טיפול!
  ניתן לתאם גם בוואצאפ. מקבלת בקליניקה פרטית נחמדה שווה כל רגע
  גם לגברים וגם לנשים וגם לזוגות!
  כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי בירושלים,דעו כי פתוחות בפניכם
  שתי אפשרויות עיקריות: עיסוי בבית
  שמש המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי
  בבית שמש המתבצע בקליניקה פרטית.

  Here is my site דירה דיסקרטית בהרצליה

 3. Backbone is part of the evolutionary process during which people
  learned to fqce on two feet and differentiated themselves from
  different animals. They assist yyour lymphatic system process and launch toxins.
  Wich means their real motiin will deliver extra fresh
  oxygen, nutrients, and immune celps to your system. Here, I will likely be overlaying a few of the benefits
  of Asian massage briefly. Best means is to get a massage.
  Okay, so how do you gett began? Should you comply with the regime you
  will not need to use soap more typically, except you gget actually soiled.

  When used for facial care, important oils used shall not exceed 1% of thhe quantity of base oil, used ffor body care, ladies can not exceed 3%,
  not greater than 5% oof males, children cannot
  exceed 2%, Resveratrol while the padticular quantity of fats
  or skinny inn line with individual wants, age, height, signs and different strictly controlled.
  So, what can we do to help thwm perform higher, and thee way
  can you optimize their health?

  my blog; https://underanyascontrol.com

 4. You can definitely see your expertise in the article you write.
  The arena hopes for more passionate writers such as
  you who aren’t afraid to mention how they believe.
  All the time go after your heart.

 5. Excellent post but I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?
  I’d be very thankful if you could elaborate a little bit
  more. Appreciate it!

 6. دیگ سندبلاست
  دیگ سندبلاست یک نوع دیگ صنعتی است که برای تمیز
  کردن سطوح فلزی با استفاده از فشار بالای هوا و مواد جارو
  کننده مانند ماسه و یا ترکیبات شنی و شیشه‌ای، استفاده می‌شود.
  این دیگ‌ها در بسیاری از صنایع استفاده می‌شوند،
  از جمله در صنایع نفت و گاز، صنایع شیمیایی، خودروسازی و ساختمان سازی.

  دیگ سندبلاست چیست ؟
  دیگ سندبلاست ظرفی است که برای نگهداری
  مواد سست و ساینده مورد استفاده در عملیات سندبلاست طراحی شده است.
  بیشتر آنها برای استفاده به عنوان واحدهای افزودنی در سیستم
  های هوای فشرده موجود طراحی شده اند.

  این دیگ جزء اصلی یک سیستم
  سندبلاست است که شن یا ماسه در هنگام نیاز
  به سایش کنترل کرده و نگه می دارد.

  در فرایند دیگ سندبلاست، مواد جارو کننده
  با فشار بالا به سطح فلزی پاشیده می‌شوند تا لایه‌های زنگ زدگی، رسوبات و دیگر آلودگی‌ها را از سطح
  فلزی یا چوبی حذف کنند. این فرایند، به عنوان یک روش تمیز کردن قوی و
  موثر شناخته می‌شود، اما باید مواد جارو کننده را با دقت و با توجه به نوع سطح فلزی یا سطح
  مورد استفاده، انتخاب کرد تا به آسیب
  رساندن به سطح فلزی جلوگیری شود.

  علاوه بر تمیز کردن سطح فلزی، دیگ سند بلاست همچنین به عنوان یک روش برای آماده سازی سطح برای فرآیندهای پوشش دهی نیز استفاده می‌شود.
  در این حالت، سطح فلزی با دیگر مواد شیمیایی پوشش دهی می‌شود، به منظور
  جلوگیری از زنگ زدگی و سایر آسیب‌های
  ناشی از عوامل خارجی استفاده میشوند .دیگ
  سند بلاست یک فرایند پر هزینه است و نیاز به تجهیزات
  خاصی دارد. همچنین برای استفاده از این
  روش باید از افراد متخصص و مجرب در این زمینه استفاده کرد
  تا خطرات مرتبط با استفاده از دیگ سند بلاست را کاهش
  دهند

 7. Exceptional post however I was wanting to know if you could write a
  litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
  Cheers!

 8. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog
  posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site.
  Reading this information So i am happy to convey that I’ve
  an incredibly excellent uncanny feeling I discovered just what I needed.
  I so much definitely will make sure to do not forget this site
  and provides it a look regularly.

 9. Excellent pieces. Keep posting such kind of information on your page.
  Im really impressed by your site.
  Hey there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and in my opinion recommend to
  my friends. I’m sure they will be benefited from this website.

 10. URL
  Keywords سمساری در تهرانپارس
  Blog_Comment و به تنوع آن اهمیت ویژه ای مینهند اما نکته ای که
  حائز اهمیت است قیمت بالای این
  فرش ها می باشد که شاید برای همه امکان تعویض زود به هنگام فرش وجود نداشته باشد.

  Anchor_Text سمساری در تهرانپارس
  Image_Comment بسیاری از فروشگاه های
  زنجیره ای لوازم خانگی تمایل دارند
  برای لوازم خانگی خود هزینه اضافی بپردازند، زیرا آنها در
  منطقه خود شناخته شده هستند و
  به نظر راحت ترین راه برای خرید هستند.

  Guestbook_Comment کافیست شما تلفن
  را برداشته و با شعبه سمسارچی در فلکه چهارم
  تهرانپارس در تماس باشید.

  Category uncategorized
  Micro_Message در صورت تمایل اطلاعات خود را وارد کنید تا آگهی دهنده با شما
  تماس بگیرد.
  About_Yourself 48 yrs old Desktop Support Technician Stacee Simon, hailing from Noelville enjoys watching movies like Downhill and
  Foreign language learning. Took a trip to Harar Jugol and drives a Delahaye
  Type 175S Roadster.
  Forum_Comment همچنین در صورتی که قصد فروش فرش دارید می توانید با سمساری در فلکه
  دوم تهرانپارس در تماس باشید.

  Forum_Subject سمساری سمساری آنلاین تهران ایران نشنال
  Video_Title ️شماره تماس سمساری فرش تهران سمساری 09122725127 سمسارچی ️
  Video_Description اگر شما قصد خرید تلویزیون
  های جدید را دارید ولی نمی دانید تلویزیون قبلی خود را چیکار کنید می توانید
  آن را با بهترین قیمت بفروشید.

  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title ️سمساری در منطقه 12 دوازده تهران سمساری 09122725127 سمسارچی ️
  Description_250 لیست زیر از سایت طرح و دکور ارائه دهنده اطلاعات
  بهترین فروشگاه های سمساری
  در تهرانپارس تهران می باشد.
  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 ما لوازم دسته دوم خراب را تعمیر میکنیم و آن ها را سالم و آماده به
  استفاده به شما تحویل خواهیم و سلامت آن را ضمانت میکنیم.

  Guestbook_Title 23 64. 495. 0912سمساری تهرانسر
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject 10 بهترین سمساری در شرق تهران
  تهران بهترینو مهر 1402
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title سمساری در تهرانپارس سمساری
  راد بهترین خریدار لوازم منزل
  در شرق تهران
  Blog Description ️سمساری در تهرانپارس غربی سمساری 09122725127 سمسارچی

  Company_Name سمساری در تهرانپارس
  Blog_Name ️معنی سمساری چیست؟ معنی کلمه
  سمسار سمساری 09122725127 سمسارچی ️
  Blog_Tagline راهنما خریدار وسایل برقی در سمساری تهرانپارس مجله تصویر زندگی
  Blog_About 52 year old Environmental Tech Perry
  Burnett, hailing from Leduc enjoys watching movies like My Father the Hero and Flag Football.

  Took a trip to Ironbridge Gorge and drives a Bugatti Type 57SC
  Atalante.
  Article_title ️شماره تماس سمساری فرش تهران سمساری 09122725127 سمسارچی ️
  Article_summary در صورتی که قصد دارید در مورد مشخصات یک
  سمساری معتبر در تهران بیش تر بدانید،
  در گام اول باید بگوییم که، فعالیت این واحد صنفی،
  نیاز به کسب مجوز های لازم از
  بعضی از ارگان های دولتی مثل شهرداری را دارد.

  Article با سابقه‌ بلند مدت در این حوزه ما بهترین پیشنهاد مالی برای فرش‌های قدیمی و یا نو خود
  را برایتان تقدیم می کنیم. به سراغ
  سمساری هایی بروید که مناسب ترین حاشیه سود را برای شما قائل هستند؛ در واقع می توانید با هزینه کم تر، دردسر کم تر و بدون نیاز به حمل و
  نقل، لوازم منزل خود را به آن ها بفروشید.
  ما در سمسارچی، به شما مشاوره های
  حرفه ای در مورد خرید خواهیم داد.
  بسیاری از فروشگاه های زنجیره ای لوازم خانگی تمایل دارند برای لوازم خانگی
  خود هزینه اضافی بپردازند، زیرا آنها در منطقه خود شناخته شده هستند و به
  نظر راحت ترین راه برای خرید هستند.

  همه مجوزها یکساله هستند و پس از گذشت یک سال  به
  پایان می رسند . در مورد شرکت‌ها ، با توجه به این قوانین ، کسانی که ملزم به
  ارائه اطلاعات هستند باید اثر انگشت خود را ارسال
  کنند. تا زمان کامل شدن تحقیقات، هیچ مجوزی صادر نخواهد شد، باید همه هزینه‌ها پرداخت‌شود، مقررات
  قانون شهرداری رعایت شده‌ باشد، و استانداردهای تایید برآورده شده‌ باشد .
  برای درخواست مجوز سمساری در شادمان تهران 
  در مرحله اول یک کپی از این درخواست برای بررسی و
  انجام تحقیقات سابقه به رئیس پلیس ارجاع داده خواهد میشود.
  پرداخت آنی درب منزل و تضمین 100% ما باعث
  شده که این کار را با خیالی
  راحت انجام بدهید.
  About_Me 38 year-old Administrative Officer Wallie Monroe,
  hailing from Sioux Lookout enjoys watching movies like Where Danger Lives and Jigsaw puzzles.
  Took a trip to Kalwaria Zebrzydowska: Pilgrimage Park and drives a Mirage.

  About_Bookmark 21 year old Community Outreach Specialist Brandtr O’Collopy, hailing from Schomberg enjoys watching movies like “Corrina, Corrina” and
  Cosplaying. Took a trip to Sacred City of Caral-Supe Inner City and Harbour and drives a
  3500.
  Topic سمساری در تهرانپارس

 11. Admiring the time and effort you put into your site and in depth
  information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that
  isn’t the same old rehashed material. Great
  read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 12. URL
  Keywords تعمیرگاه خودروهای چینی
  Blog_Comment اینجا به راحتی میتونید
  بدون حتی یک متر حرکت , قطعات موجود در فروشگاه های معتبر را ببینید یا تولیدات
  کارخانه ها را رصد کنید.
  Anchor_Text تعمیرگاه خودروهای چینی
  Image_Comment به همین منظور، بد نیست
  در صورت خریداری خودروی چینی، چند تعمیرگاه معتبر و کاردرست در حیطه تعمیر خودروهای چینی را
  بشناسید تا در صورت بروز مشکل، بتوانید
  سریعاً آن را رفع کنید.
  Guestbook_Comment – اگر مایع قهوه ای تیره یا سیاه است، دما بسیار بالا است و باید گیربکس خود را بررسی کنید.دقت کنید که در بسیاری از
  مواقع برای تعمیر گیربکس، روغن آن هم تعویض می‌شود و گاهی اوقات خود روغن نامناسب
  هم از عوامل خرابی گیربکس اتوماتیک است.

  Category other
  Micro_Message این مسئله تا زمانی که تصادف شدیدی رخ ندهد، چندان به چشم نمی‌آید؛ اما زمانی که یکی از صاحبین خودروهای چینی تصادف بدی را تجربه کند،
  متوجه خواهد شد که پیدا کردن لوازم یدکی این خودروها به نسبت خودروهای داخلی دشوارتر است.

  About_Yourself 25 years old Senior Developer Boigie Pedracci, hailing from Smith-Ennismore-Lakefield enjoys watching movies
  like “Awakening, The” and Gambling. Took a trip to Major Town Houses of the Architect
  Victor Horta (Brussels) and drives a Econoline E150.
  Forum_Comment البته نکته‌ قابل توجه این است که تعداد زیادی از لوازم یدکی
  را می‌توانید از نمایندگی فروش خودروهای چینی تهیه کنید و از خدمات پس از فروش خودروتان استفاده کنید.

  Forum_Subject تعمیرات تخصصی
  انواع خودروها شماره تماس تعمیرکاران
  خودرو
  Video_Title تعمیرگاه تخصصی خودروهای چینی اروجی مشهد؛ آدرس، تلفن، ساعت کاری، تصاویر و نظرات
  کاربران نقشه و مسیریاب بلد
  Video_Description برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هر تعمیرگاه و یا مرکز بر
  روی آن کلیک کنید.
  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title تعمیر گیربکس چینی با ضمانت 1 ساله تعمیر گیربکس خودروهای چینی 100% تضمینی تعمیرگاه تهران پلاس
  Description_250 صافکاری بی رنگ خودرو جزو روش‌هایی است که همه تعمیرکاران
  بدنه خودرو (صافکار‌ها) به راحتی نمی‌توانند از
  پس آن بر بیایند.
  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 امکان پاسخگویی به سوالات نیست ، ارائه خدمات فقط
  با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است.

  Guestbook_Title نمایندگی فروش خودروهای چینی در ایران لیست و آدرس شهر24 مگ
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject تعمیرگاه تخصصی هیوندا و کیا شرق
  تهران
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title تعمیرات خودروهای چینی تعمیرگاه تخصصی خودرو تهران مدرن
  Blog Description نمایش خودروهای نو و قدیمی در نمایشگاه کویت پس
  از ۱۳ سال وقفه Euronews
  Company_Name تعمیرگاه خودروهای چینی
  Blog_Name تعمیرگاه تخصصی ام
  وی ام مکانیک
  Blog_Tagline تعمیرگاه تخصصی چینی :
  ام وی ام مکانیکی و جلوبندی در شرق
  Blog_About 54 yr old Nuclear Power Engineer Arri Ducarne, hailing from MacGregor enjoys watching movies like
  Topsy-Turvy and Scuba diving. Took a trip to Catalan Romanesque Churches of the Vall de BoíFortresses and Group
  of Monuments and drives a GTO.
  Article_title تعمیرگاه خودرو های چینی در تهرانپارس نون روز
  Article_summary تعمیرگاه تهران مدرن همچنین سیم کشی، شارژ و تنظیم کولرهای گازی، تنظیم باد را با
  دستگاه مخصوص برای تشخیص فشار جو و
  عیب یابی با استفاده از دستگاه تشخیص و ارائه می دهد.

  Article در این سال‌ها خودروهای چینی به خوبی توانسته‌اند در بازار ماشین ایران و سایر کشورها جایگاه
  خود را پیدا کنند و ماشین‌هایی همچون جک،
  لیفان، ام وی ام و برلیانس در ایران طرفداران خاص خود را یافته‌اند.

  این خودروها بخاطر ظاهر زیبا و جذاب و امکانات
  خوب رفاهی و ارگونومیکی کابین، برای خریداران
  ماشین دارای ارجحیت نسبت به سایر
  خودروهای موجود هستند و جز محبوب‌ترین خودروهای چینی محسوب می‌گردند.
  خودروسازان چینی به خوبی توانسته‌اند با طراحی
  ماشین‌هایی به روز و خوش نشین، با محصولات معتبرترین برندهای
  آسیایی رقابت کنند. این خودرو که بر پایه لندروور دیفندر ساخته شده است، خودرویی است توانا که
  برای عبور از مسیر های صعب العبور بسیار مناسب است.

  About_Me 43 yr old Social Worker Travus Foote, hailing from Dauphin enjoys watching movies like Doppelganger and Bird watching.
  Took a trip to Zollverein Coal Mine Industrial Complex in Essen and drives a
  Ferrari 250 GT Series 1 Cabriolet.
  About_Bookmark 36 year old Administrative Assistant IV Dolph Hurn, hailing from Clifford enjoys watching movies like “Awakening, The” and Skiing.
  Took a trip to Uvs Nuur Basin and drives a Ferrari
  512.
  Topic تعمیرگاه خودروهای چینی

 13. What i do not realize is in reality how you’re not really much more smartly-favored than you might be now.

  You are so intelligent. You realize thus considerably on the subject of this matter, produced
  me personally consider it from numerous various angles. Its
  like women and men don’t seem to be involved unless it’s
  something to do with Girl gaga! Your own stuffs outstanding.
  Always handle it up!

 14. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I want to suggest
  you few interesting things or suggestions. Perhaps you can write next
  articles referring to this article. I wish to read more things about it!

 15. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote
  the book in it or something. I think that you can do with a
  few pics to drive the message home a bit, but other than that,
  this is excellent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

 16. URL
  Keywords تعمیرگاه جک S5
  Blog_Comment کمپانی جک نیز یکی از این شرکت های چینی
  می باشد که در این چند سال اخیر از فروش به نسبت خوبی برخوردار
  بوده است.
  Anchor_Text تعمیرگاه جک S5
  Image_Comment این فشار هوا سپس توسط
  کمپرسور فشرده شده و به موتور ارسال می‌شود
  تا باعث افزایش توان و عزم موتور شود.

  Guestbook_Comment هنگامی که موتور بیش از حد گرم می شود، واشر سرسیلندر در معرض دمایی خارج از دمای استاندارد  قرار می
  گیرد که قرار است کنترل کند.

  Category general
  Micro_Message همینطور اگر فشار روغن گیربکس نیز میزان نباشد علت دیگری برای صدای تقه است.

  About_Yourself 27 year old Assistant Media Planner Derrick Dilger, hailing from Campbell River enjoys watching movies like Los Flamencos and
  Metalworking. Took a trip to Laurisilva of Madeira and drives a Ferrari 340 Mexico Berlinetta.

  Forum_Comment همین عدم استفاده باعث می‌شود که در جاهایی که ترافیک سنگین است
  داغ کنند.
  Forum_Subject ریمپ خودروی جک s5 در مرکز تیونینگ
  کاراک نماشا
  Video_Title تعویض لنت چرخ جلو جک S هزینه و دستمزد تعویض لنت JAC S5 در تعمیرگاه مرکز کرج
  Video_Description تعمیرگاه مکانیکی
  جک s5 خدمات لازم برای تعویض کورکن
  سیلندر خودرو شما را با بهترین
  کیفیت ارائه می دهد .
  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title بررسی عوامل تاثیرگذار مختلف بر خرابی
  خودرو جک s5 ویرگول
  Description_250 در سال 2016 JAC برای صادرات وسایل نقلیه خود به ایتالیا با DR Automobiles توافق کرد.

  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 دماغه بزرگ، با چراغهای پروژکتور DRL مجهز
  به آن، مشبک بزرگ شش ضلعی و سپر X شکل، شباهت غریبی با Ford EcoSport جدید دارد.

  Guestbook_Title صفحه اصلی شرکت کرمان موتور بزرگترین خودروساز خصوصی کشور
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject هزینه تعمیر توربو شارژ جک S5 قیمت توربو شارژ جک
  S5 در فروشگاه توربو سیف الهی
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title تعمیرگاه جک در تهران تعمیرگاه تخصصی JAC تعمیرگاه عباسی
  Blog Description تعمیر گیربکس جک S5 یکسال گارانتی گیربکس گیربکس آپ
  Company_Name تعمیرگاه جک S5
  Blog_Name راهنمای تعمیرات جک S5 راهنمای تعمیرات برقی و مکانیکی دفترچه راهنما
  Blog_Tagline تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک جک S5 با 12 ماه گارانتی تحویل 24 ساعته گیربکس وان
  Blog_About 38 yr old Programmer III Deeanne Goodoune, hailing from Revelstoke enjoys watching movies like Only Yesterday (Omohide poro poro) and Flower arranging.
  Took a trip to Boyana Church and drives a Alfa Romeo Tipo 256 Cabriolet Sportivo.

  Article_title بررسی عوامل تاثیرگذار مختلف بر خرابی خودرو جک s5 ویرگول
  Article_summary همچنین خودروی ام وی ام 315 دارای فرایویل خاص میباشد که تغییراتی را برای بهبود عملکرد دیسک و صفحه
  اعمال کرد.
  Article بدیهی است ماشین‌ها با تردد در سطح خیابان دچار مشکلاتی در سطح رنگ خواهند شد.
  ایجاد خط و خش‌های سطحی یکی از
  این مشکلات است که در زیبایی ظاهری خودرو تاثیر منفی
  دارد. با استفاده از مواد پولیشی می‌توان این زیبایی را مجددا
  به خودرو القا نمود.
  About_Me 39 year old Financial Analyst Harlie Brumhead, hailing from Drumheller enjoys watching movies like “Whisperers, The” and Web surfing.
  Took a trip to Palmeral of Elche and drives a Tundra.
  About_Bookmark 29 yr old Human Resources Assistant IV Stacee
  McCrisken, hailing from Nova Scotia enjoys watching movies like “Legend of Hell House, The” and Vacation. Took a trip
  to Kasbah of Algiers and drives a Grand Am.

  Topic تعمیرگاه جک S5

 17. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the
  easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while
  people consider worries that they plainly don’t know about.

  You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without
  having side effect , people could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

 18. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 19. URL
  Keywords portaltvto نتایج آزمون
  Blog_Comment متقاضیان رشته های بدون
  آزمون دانشگاه آزاد می توانند در زمان
  تعیین شده با ورود به این سایت نتیجه
  خود را مشاهده کنند.
  Anchor_Text portaltvto نتایج آزمون
  Image_Comment یکی از موارد مهمی که داوطلبان آزمون صنعت ساختمان
  باید به آن توجه داشته باشند، سایت و
  نحوه ثبت نام است.
  Guestbook_Comment عملی و ادواری برگزار
  میشن و داوطلبا برای شرکت تو این آزمون ها بایستی وارد
  سامانه سازمان فنی حرفه ای بشن و بعد از ثبت نام در آزمون فنی حرفه ای .

  Category general
  Micro_Message برای شرکت در امتحانات مهارتی
  سازمان آموزش فنی کشور باید کارت ورود به جلسه آزمون را
  از پورتال آموزش فنی و حرفه ای azmoon.portaltvto.com تهیه
  نمایند.
  About_Yourself 29 year old Programmer III Danielle Rixon, hailing from Campbell River
  enjoys watching movies like Private Parts and Embroidery.
  Took a trip to Historic Centre of Salvador de Bahia and drives a Ferrari 250 GT LWB California Spider.

  Forum_Comment اممکان تغییر زمان آزمون مجدد، پس از ثبت نام و تعیین زمان وجود ندارد.

  Forum_Subject آزمون عملی فنی حرفه ای 1401 زمان بندی + راهنما ایران تحصیل
  Video_Title سایت سامانه نمونه دولتی تهران
  ثبت نام و اعلام نتایج
  Video_Description مثلا اگه شما بخواین کارت ورود به
  جلسه آزمون های هماهنگ یا ادواری portaltvto.com
  رو دریافت کنین، باید به این سایت
  مراجعه کنین.
  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دریافت کارت ورود به جلسه
  Description_250 گواهینامه مهارت پیش نیاز برای برخی رشته های خاص در دفترچه راهنمای این آزمون آورده شده
  است.
  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 کد ملی را وارد کنید و اگر از
  اتباع خارجه هستید و ملیت را غیر
  ایرانی انتخاب کردید لازمه
  شماره پاسپورت را وارد کنید.
  Guestbook_Title آزمون مجدد فنی و حرفه ای ۱۴۰۲ شرایط
  ثبت نام هزینه
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور استعلام
  گواهینامه ها
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title سایت سامانه نمونه دولتی قم ثبت نام و اعلام نتایج
  Blog Description پورتال فنی حرفه ای portaltvto نتایج آزمون فنی حرفه ای 1402
  Company_Name portaltvto نتایج آزمون
  Blog_Name پورتال سازمان فنی و حرفه ای www
  portaltvto.com +مشاهده نتایج
  Blog_Tagline نمره قبولی آزمون فنی حرفه ای 1402 محاسبه نمرات امتحان کتبی
  و عملی
  Blog_About 43 yr old Web Developer II Stacee D’Adamo, hailing from Campbell River enjoys watching movies like “Trouble with Girls, The” and Amateur radio.

  Took a trip to Phoenix Islands Protected Area and drives a Ferrari 250 GT Series 1.

  Article_title سامانه رسا سلامت
  portal rasatpa.ir ورود و ثبت نام در سایت
  Article_summary در آخر هزینه ثبت نام آزمون نمونه دولتی را
  پرداخت کرده و پس از تایید مراحل ثبت نام
  خود را نهایی سازید.
  Article داوطلبان دانشگاه آزاد 
  می توانند سوالات خود را در ارتباط با نحوه استفاده از سایت دانشگاه آزاد از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا 
  بپرسند. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام مشاوره تحصیلی هیوا
  از آخرین اخبار و تغییرات مربوطه مطلع گردید.
  همچنین یادآور می شویم که با توجه به اینکه پذیرش در همه رشته های
  مقطع کاردانی دانشگاه آزاد  به صورت بدون کنکور است 
  بنابراین انتخاب رشته با آزمونی برای این دوره در دانشگاه
  آزاد برگزار نمی شود. لازم به ذکر است
  که دانشگاه آزاد سایت جدیدی را نیز طراحی کرده است که تمامی فعالیت
  های تحصیلی را می توان از طریق
  آن انجام داد. برای آشنایی بیشتر با این سامانه که به نشانی iau.ir می باشد می
  توانید به مطالعه مقاله زیر بپردازید.
  همانند مقطع کارشناسی ارشد در مقطع دکتری حرفه ای 
  هم دانشگاه آزاد بر اساس شرایط استعداد درخشان دانشجو پذیرش می کند.

  ازمون فنی حرفه ای 1402 دارای شرایط
  نسبتا متفاوتی با آزمون های دیگه هست
  و یکی از مهم ترین تفاوتاش اینه که
  در دو مرحله برگزار میشه؛ این دو مرحله شامل آزمون کتبی و
  عملی میشه. بنابراین کسایی که قصد
  شرکت در این آزمون رو دارن باید به این نکته دقت داشته باشن که نمره قبولی آزمون فنی
  حرفه ای شامل جمع نمرات اون
  ها در آزمون کتبی و شفاهیه.
  زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ادواری فنی حرفه
  ای 24 لغایت 26 آذر هستش . سازمان فنی و حرفه ای کشور با
  هدف آموزش مهارت های مختلف فنی به علاقه مندان در حال فعالیت است .
  بدین منظور برای اطلاع رسانی فعالیت های آموزشی
  خود به متقاضیان سامانه ای را در نظر گرفته که علاقه مندان با مراجعه به
  آن می توانند از انواع دوره های آموزشی ، زمان برگزاری کلاس ها و امتحانات و استعلام مدرک فنی خود مطلع شوند .
  همچنین کلیه اخبار و اطلاعیه
  های مربوط به آزمون های دانشگا آزاد
  نیز در سایت azmoon.org منتشر شده
  و داوطلبان ضمن آگاهی از این جزئیات می توانند برنامه ریزی دقیق
  و حساب شده ای داشته و آمادگی لازم برای
  حضور در جلسه آزمون را کسب نمایند.

  About_Me 49 year-old Staff Accountant III Cale Gallo, hailing from Baie-Comeau enjoys watching movies like Mystery of the 13th Guest and Rappelling.

  Took a trip to Monastery and Site of the Escurial and
  drives a Ferrari 250 GT SWB Berlinetta Competizione.

  About_Bookmark 56 year-old Account Coordinator Brandtr Siney, hailing from Brentwood Bay enjoys watching movies like “Outlaw Josey Wales, The” and Digital arts.

  Took a trip to Yin Xu and drives a Sable.
  Topic portaltvto نتایج آزمون

 20. URL
  Keywords تعمیرگاه جک J5
  Blog_Comment آن نکته این است که، خودرو‌های دارای گیربکس CVT به راحتی به صورت معکوس
  کار می‌کردند.
  Anchor_Text تعمیرگاه جک J5
  Image_Comment در صورتی که برق رسانی به شمع های خودرو به طور
  کامل و صحیح انجام نشود ماشین در حین حرکت ریپ خواهد زد .

  Guestbook_Comment اولین خودرو نسبت به مدل
  های دیگر بیشتر بوده و چند آپشن
  پیشرفته تر دارد مثل سنسورهای
  باد چرخ دکمه کنترلی فرمان و صندلی ۸ حالت جلو.

  Category anonymous
  Micro_Message در اواخر دهۀ 1980 و اوایل دهۀ 90، سوبارو در خودروهای کوچک خود از گیربکس اتوماتیک CVT استفاده کرد
  و این خودرو در توکیو به بازار عرضه شد.

  About_Yourself 51 yr old Data Coordiator Wallie Tomeo, hailing from Owen Sound enjoys watching movies
  like Blood River and Candle making. Took a trip to Tyre and drives a RX.

  Forum_Comment این نوع سیستم از گیربکس CVT، از پمپ‌ها و موتورهای هیدرواستاتیک
  به عنوان اجزای تشکیل دهنده استفاده می‌کند.

  Forum_Subject 10 بهترین تعمیر کاتالیزور جک J5
  در تهران بهترینو مهر 1402
  Video_Title تعمیرگاه جک J5 در تهران تعمیرگاه تخصصی
  JAC تعمیرگاه عباسی
  Video_Description متاسفانه بسیاری از افراد برای کاهش
  مصرف سوخت خودرو در جاده خودرو
  را بر روی حالت خلاص یا N قرار می دهند.

  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title جی 5 شرکت کرمان موتور
  Description_250 تعمیرات جک ، شامل تعمیرات تخصصی ECU،
  بردهای الکترونیکی، برد شیشه بالابر، ABS، ایربگ، برنامه ریزی و ریست یونیت ایربگ، ریمپ ECU و صداگیری خودرو جک می شوند.

  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 از مهم‌ترین مزایای گیربکس دو کلاچه این
  است که فاصلۀ زمان را در هنگام تعویض دنده
  به حداقل می‌رساند.
  Guestbook_Title هزینه و اجرت ‌تعویض یا تعمیر جلوبندی خودرو + نرخ
  نامه ۱۴۰۲ مجله همراه مکانیک
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject تعمیرگاه جک در تهران تعمیرگاه تخصصی JAC تعمیرگاه عباسی
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title تعمیر گیربکس جک جی 5 اتوماتیک 09174114823 رنو
  وان
  Blog Description جی 5 شرکت کرمان موتور
  Company_Name تعمیرگاه جک J5
  Blog_Name تعمیرگاه جک در تهران تعمیرگاه تخصصی JAC
  تعمیرگاه عباسی
  Blog_Tagline تعمیرگاه جک جی5 J5
  Blog_About 50 years old Systems Administrator II Annadiane Beevers, hailing from Gravenhurst enjoys watching movies like It’s a Wonderful Life and Vehicle restoration. Took a trip to Mana Pools National
  Park and drives a Ferrari 250 SWB Berlinetta.
  Article_title تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک جک J5 با 12 ماه گارانتی تحویل 24 ساعته گیربکس وان
  Article_summary با توجه به این توضیحات تا زمانی
  که خودروی شما توسط دستگاه تست و
  عیب یابی نشود نمی توان میزان هزینه دقیق را
  برآورد کرد.
  Article تغییر دنده به قدری نرم است که هنگام تعویض دنده
  احساس لرزش نمی‌کنید. و چون هیچ گونه
  وقفه‌ای در انتقال وجود ندارد، بازده بهتری دارد.
  این نوع گیربکس کمی سنگین است، زیرا قطعات متحرک و چرخ دنده زیادی دارد.
  ما سعی می کنیم با بررسی هر کدام از این سه
  نوع گیربکس اتوماتیک، به انتخاب شما
  کمک کنم. اما قبل از آن می‌خواهیم خیلی خلاصه با
  عمکرد گیربکس اتوماتیک آشنا شویم.

  به دلیل کمبود دنده، یافتن و حفظ نسبت گشتاور ایده آل برای خودروهای دارای گیربکس
  از نوع CVT آسان‌تر است.
  About_Me 59 year old Paralegal Zebadiah Whitten, hailing from Cottam
  enjoys watching movies like Parasite and Surfing.
  Took a trip to Works of Antoni Gaudí and drives a Town &
  Country.
  About_Bookmark 55 year-old Community Outreach Specialist Deeanne Caraher,
  hailing from Longueuil enjoys watching movies like Iron Eagle IV and Handball.
  Took a trip to Historic City of Ayutthaya and drives a
  Ferrari 250 GT Series I Cabriolet.
  Topic تعمیرگاه جک J5

 21. URL
  Keywords تعمیرگاه جک S3
  Blog_Comment انجام سرویس های دوره ایی خودرو های JAC همانند تعویض روغن، فیلتر
  روغن، فیلتر هوا و …
  Anchor_Text تعمیرگاه جک S3
  Image_Comment خودروی دیگر نیز اسمش جک S3 است و پیشرانه ای که در آن به
  کاررفته 1.5 لیتر حجم دارد و زمانی که وارد بازار شد طرفداران خاص خودش
  را پیدا کرد.
  Guestbook_Comment پیشنهاد می کنیم در صورت مشاهده هر یک از این علائم خرابی بلبرینگ جک s5 ،  فوراً به یک تعمیرگاه معتبر مراجعه کنید.

  Category anonymous
  Micro_Message لازم به ذکر می باشد که هزینه تمام خدمات تخصصی و حرفه‌ای
  که در این مرکز ارائه داده
  می شود بسیار مناسب می باشد و به هیچ عنوان
  نباید نگرانی در رابطه با این مورد
  وجود داشته باشد.
  About_Yourself 43 year old Budget/Accounting Analyst I Walther Shadfourth, hailing
  from Haliburton enjoys watching movies like Joe and Gambling.
  Took a trip to Madriu-Perafita-Claror Valley and drives a Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport.

  Forum_Comment سرویس گیربکس موجب بهبود عملکرد آن شده
  و از مشکلات احتمالی جلوگیری می‌کند.

  Forum_Subject تعمیر گیربکس جک S3 اتوماتیک تخصصی 09174114823 تعمیرگاه رنو
  وان
  Video_Title لوازم یدکی جک S3 2018 قطعات
  جک S3 2018 لوازم جک S3 2018
  Video_Description پیش از این جک با نام هفئی جیانگوای تأسیس شده در سال 1964 شناخته می شد، اما حالا شرکتی مستقل به حساب می آید.

  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title تعمیر گیربکس جک گارانتی
  معتبر خدمات تعمیرگاه فیکس خودرو
  Description_250 همانطور که گفتیم خودروهایی که از گیربکس DCT استفاده می‌کنند، جریان انتقال قدرت در
  آن‌ها به صورت پیوسته و بدون صرف نیرو
  انجام می‌شود.
  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 بر روی این خودرو نصب شده
  است که در این زمینه آن را به همتایان کره‌ای‌اش نزدیک
  می‌نماید.
  Guestbook_Title تعمیر گیربکس جک انواع مدل ها در کارگاه تخصصی تهران با گارانتی
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject تعمیر گیربکس جک گارانتی معتبر خدمات تعمیرگاه فیکس خودرو
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title جک s5 جدید نیوفیس؛ بررسی جامع و مشخصات فنی
  Blog Description تعمیرگاه خودرو جک JAC
  تعمیرات خودرو جک تعمیر خودروی جک
  Company_Name تعمیرگاه جک S3
  Blog_Name تعمیرگاه خودرو جک JAC تعمیرات خودرو جک تعمیر خودروی جک
  Blog_Tagline خرید اقساطی فونیکس جدیدترین طرح فروش Fownix
  اتوخسروانی
  Blog_About 55 yr old Speech Pathologist Nikolas O’Hannigan, hailing from Port McNicoll enjoys
  watching movies like Red Lights and Mountaineering. Took a trip to Carioca Landscapes between the Mountain and the
  Sea and drives a Mirage.
  Article_title راهنمای تخصصی تعمیرات و نقشه سیم کشی جک JAC S3 فروشگاه اینترنتی ایرانیان دیاگ
  Article_summary گیربکس یکی از بخش های ضروری در هر
  خودرویی می باشد که در عملکرد و کارایی خودرو نقش مهمی را
  ایفا می کند.
  Article کثیفی یا گرفتگی این قطعه، باعث تزریق سوخت کم و
  در نتیجه ایجاد مخلوط نامتوازن سوخت و
  هوا در درون سیلندر خواهد شد. به دلیل قرار گرفتن
  این مبدل در مسیر خروج گازها، احتمال مسدود شدن آن
  بالاست و بایستی چک شوند. کثیف شدن فیلتر
  هوا به سادگی می تواند عملکرد دستگاه جک را مختل سازد، لذا بایستی به موقع تعویض گردد.
  یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست
  علاقه مندی ها ایجاد کنید. جالب است بدانید این شرکت سابقه همکاری با
  شرکای بزرگی همچون هیوندای – Hyundai و فولکس واگن – Volkswagen را
  نیز در کارنامه خود دارد.
  گیربکس اتوماتیک جک؛ همان چیزی که قرار است در
  ادامه بیشتر با آن آشنا شویم. در این مطلب ابتدا توضیح مختصری در مورد شرکت خودروسازی جک خواهیم داد تا شما این کمپانی را بشناسید.

  سپس به موضوع گیربکس اتوماتیک جک می‌پردازیم
  و این گیربکس را از جهات مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد.

  About_Me 43 years old Software Engineer IV Valery Fishpoole, hailing from
  Listuguj Mi’gmaq First Nation enjoys watching movies like Red Lights and Parkour.

  Took a trip to Monastery and Site of the Escurial and drives a
  Alfa Romeo 8C 2300 ‘Le Mans’ Tourer.
  About_Bookmark 31 yrs old Software Consultant Glennie Monroe,
  hailing from Camrose enjoys watching movies like “Tale of Two Cities, A” and Macrame.
  Took a trip to Historic Town of Goslar and drives
  a Ferrari 250 GT Berlinetta Competizione.
  Topic تعمیرگاه جک S3

 22. URL
  Keywords دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل
  Blog_Comment این دستگاه‌ها به وسیله چهار
  چرخ جابجا می‌شوند و به صورت متداوم برای افرادی که سطح اکسیژن خون
  کمی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  Anchor_Text دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل
  Image_Comment یک اکسیژن ساز خانگی قادر است 5 تا 10 لیتر
  اکسیژن را در مدت زمان 10 دقیقه تولید کند.

  Guestbook_Comment خانواده 5 Nuvo Lite عملکرد خود را با ورود هوا به داخل فیلتر ورودی
  هوای خارجی آغاز میکنند.
  Category other
  Micro_Message در واقع این دستگاه‌ها از
  باتری برای حفظ نیرو استفاده
  می‌کنند و قابلیت استفاده در هر مکانی را دارند.

  About_Yourself 58 years old Software Test Engineer III Danielle Mapston,
  hailing from Clifford enjoys watching movies like “Dudesons Movie, The” and
  Gaming. Took a trip to The Sundarbans and drives a Jaguar C-Type.

  Forum_Comment هوای تنفسی به طور عمده از دو عنصر
  نیتروژن (۷۸٪) و اکسیژن (۲۱٪) تشکیل شده است.

  Forum_Subject فرق ونتیلاتور با اکسیژن ساز چیست + نحوه
  کارکرد هر کدام
  Video_Title خرید دستگاه اکسیژن ساز خانگی، بیمارستانی و پرتابل با بهترین قیمت و برترین برندها
  Video_Description هم چنین مانند هر دستگاه برقی دیگری ممکن است بر
  اثر مرور زمان و کثرت استفاده، صدای آن افزایش
  یابد که ممکن است برای اطرافیان
  و خود بیمار مشکل ایجاد کند.
  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title دستگاه های اکسیژن ساز دلایل و کاربرد استفاده از دستگاه
  اکسیژن ساز تجهیزات پزشکی سدان
  Description_250 بنابراین باید هنگام خرید نسبت به انتخاب درست خود اطمینان پیدا کنید.

  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 غلظت‌دهنده‌های اکسیژن می‌توانند از
  نظر اندازه و قابلیت حمل متفاوت باشند.

  Guestbook_Title قیمت دستگاه اکسیژن ساز خانگی ایرانی سینا طب نماشا
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل فروشگاه تجهیزات
  پزشکی فارماکومد
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title ۸ مدل از بهترین دستگاه‌های اکسیژن ساز برای بیماران درجه
  Blog Description دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل پرتابل Inogen One G5
  Company_Name دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل
  Blog_Name هر آنچه باید درباره دستگاه اکسیژن ساز و اجاره
  آن بدانید مدینیوم
  Blog_Tagline اکسیژن ساز خرید اکسیژن ساز شرکت تجهیز سلامت نیکان
  Blog_About 42 year old Structural Engineer Arthur Tomeo, hailing from Sault Ste.
  Marie enjoys watching movies like Defendor and Surfing.

  Took a trip to Archaeological Sites of the Island of Meroe and drives a Ferrari 250 MM Berlinetta.

  Article_title اجاره اکسیژن ساز در سراسر ایران + قیمت و آموزش رایگان تجهیزات
  پزشکی جهان پخش آرام
  Article_summary به طور کلی می توان گفت که دستگاه های اکسیژن ساز به آسان کردن زندگی
  بیماران مبتلا به اختلالات تنفسی کمک بزرگی نموده اند.

  Article این دستگاه که اکسیژن ساز
  نام دارد در واقع وسیله ای است که اکسیژن محیط
  را به یک اکسیژن قابل مصرف برای بیماران
  تبدیل خواهد کرد. دستگاه اکسیژن ساز پرتابل GCE Zen -O Lite دارای مشخصات متنوعی است که آنها را به عنوان نتیجه این مقاله به صورت زیر
  بیان می کنیم. بیماران مبتلا به بیماری های متوسط و شدید ریوی ممکن
  است مجبور باشند روزانه با یک اکسیژن ساز زندگی کنند.
  علاوه بر این ، به لطف متراکم کننده های اکسیژن کوچک ،
  شیک و غیر پزشکی ، بیماران می توانند از تحرک و آزادی بیشتری برخوردار شوند.
  هر دو دستگاه اکسیژن خود را
  بدون هیچ گونه هزینه اضافی یا نیاز
  مداوم برای پر کردن مخازن اکسیژن تولید می کنند.

  About_Me 55 yr old Software Engineer III Eleen Tomeo, hailing from Dolbeau enjoys
  watching movies like The End of the Tour and Stone skipping.
  Took a trip to Kathmandu Valley and drives a Bronco.

  About_Bookmark 50 year old Project Manager Bar Gudger, hailing from Rimouski enjoys
  watching movies like Chapayev and Swimming. Took a
  trip to Wieliczka Salt Mine and drives a Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport.

  Topic دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل

 23. When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I
  get 4 emails with the same comment. Perhaps there is an easy
  method you are able to remove me from that service?
  Many thanks!

 24. I blog often and I really appreciate your information. Your article has really peaked my interest.
  I will bookmark your site and keep checking for new information about once a week.

  I subscribed to your RSS feed too.

 25. I like the valuable info you supply for your articles.
  I will bookmark your weblog and take a look at once more here regularly.
  I am reasonably certain I’ll learn lots of new stuff proper right
  here! Good luck for the next!

 26. Having read this I thought it was rather informative. I appreciate
  you spending some time and energy to put this informative article
  together. I once again find myself spending a lot of time both reading and leaving comments.
  But so what, it was still worth it!

 27. Appreciating the dedication you put into your site
  and detailed information you provide. It’s nice to come across a blog every once
  in a while that isn’t the same out of date rehashed material.
  Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m including
  your RSS feeds to my Google account.

 28. After I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a
  comment is added I receive 4 emails with the
  exact same comment. Is there a way you are able to remove me from that service?
  Thanks!

 29. URL
  Keywords خریدار لوازم شرکتی
  Blog_Comment صندلی اداری به دلیل نقش مهمی که در
  حمایت از بدن و تسهیل در حرکت‌های روزانه افراد دارد،
  باید از نوع و طرحی مناسب برخوردار باشد.

  Anchor_Text خریدار لوازم شرکتی
  Image_Comment اگر موتور ماشینتون به خرج
  افتاده و الان مدتیه هی دارین هزینه میکنید و درست نمیشه ، وقتشه دست نگه دارید.

  Guestbook_Comment همانطور که قبلتر گفته شد فاکتور رسمی به فاکتوری می گویند که بر اساس فرمت
  فاکتور تعیین شده توسط قوانین وزارت امور اقصاد و دارایی تنظیم شده و مورد تایید اداره دارایی است.

  Category general
  Micro_Message شما می توانید جهت دریافت مشاوره قبل از فروش با
  یکی از شماره های داخل سایت سمسارچی
  تماس بگیرید و سپس با خیال راحت معامله
  خود را انجام دهید.
  About_Yourself 51 year old Data Coordiator Doretta Newhouse,
  hailing from Madoc enjoys watching movies like Body
  of War and Crocheting. Took a trip to Birthplace of
  Jesus: Church of the Nativity and the Pilgrimage Route and drives a Ferrari 512S.

  Forum_Comment با برجسته کردن این مزایا، می‌توانید توجه خریداران بالقوه را
  به خود جلب کنید و نشان دهید که چرا یخچال ال جی یک سرمایه گذاری ارزشمند است.

  Forum_Subject سنسور آب پراید زیمنس شرکتی موجود در
  فروشگاه آراد فروش فشنگی آب پراید قیمت عمده
  Video_Title شمع درجه آب پراید شرکتی موجود در فروشگاه آراد فروش فشنگی آب پراید به قیمت عمده
  Video_Description با این حال، برای اطمینان از فروش موفق و جذب خریداران بالقوه، پیروی از یک راهنمای
  جامع مهم است.
  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title لوازم خانگی دست دوم چیست ️ 5 نکته فوق العاده مهم طنین
  Description_250 ارتباط مستقیم و پاسخگویی به سوالات و نیازهای مشتریان، ایجاد حس اعتماد و رضایت در آنها را به همراه
  دارد.
  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 ما با داشتن کارشناسان بسیار در
  سراسر تهران خود را به شما نزدیک
  کرده ایم تا راحتر با ما در تماس باشید.

  Guestbook_Title دیسک و صفحه سیکو شرکتی تیبا فروش کیت کلاج تیبا
  6-102211 کف قیمت بازار
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject شمع درجه آب پراید شرکتی موجود در فروشگاه آراد
  فروش فشنگی آب پراید به قیمت عمده
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title سیم کاپوت کش پراید شرکتی موجود در
  فروشگاه آراد فروش سیم کاپوت پراید
  قیمت عمده
  Blog Description لوازم خانگی دست دوم چیست ️
  5 نکته فوق العاده مهم طنین
  Company_Name خریدار لوازم شرکتی
  Blog_Name بلبرینگ عقب شفت اصلی پراید شرکتی فروشگاه آراد فروش بلبرینگ شفت پراید قیمت عمده
  Blog_Tagline دیسک و صفحه سکو شرکتی پراید فروشگاه 2020 فروش کیت کلاج پراید به قیمت
  عمده
  Blog_About 52 year old Senior Editor Murry Saphin,
  hailing from Sheet Harbour enjoys watching movies
  like “Corrina, Corrina” and Kayaking. Took a trip to Garden Kingdom of Dessau-Wörlitz
  and drives a Sonata.
  Article_title خریدار لوازم شرکتی دست دوم لوازم شرکتی دست 09191162420
  Article_summary خرید لوازم اداری دست دوم از سمساری می‌تواند یک گزینه اقتصادی و مقرون به صرفه باشد.

  Article این لوازم می‌تواند شامل موارد مختلفی مانند این لوازم می‌تواند شامل موارد مختلفی مانند تلویزیون، VCR، DVD player، رادیو، ضبط صوت، سینمای
  خانگی، و سایر لوازم صوتی تصویری باشد.

  حتی می­توانید برای شرکت و یا کارهای اداری خود از وسایل دست دوم تمیز
  استفاده کنید تا در بودجه نیز صرفه­ جویی بشود.
  شاید شما جز آن بخش از کسانی باشید که بخواهید وسایل دست دومی را
  از سمساری بخرید و از آنها استفاده نمایید.

  یا به صورت کل آن را بفروشید وسایل
  جدیدی را به مجموعه خود اضافه کنید و در آن زمان شما نیاز به فروش سریع وسایل اداری و شرکت خود دارید.
  برای این کار ممکن است با افراد بسیار زیادی تماس حاصل نمایید و قیمت‌های بسیار پایینی را  برای خرید وسایل اداری
  و شرکت شما اعلام نمایند. عواملی مانند سن، نام تجاری، وضعیت
  و ویژگی‌های کولر گازی خود و همچنین
  تقاضای فعلی بازار را در نظر بگیرید.
  قیمت واحدهای مشابه را برای تعیین قیمت
  منصفانه و جذاب که سودآوری را
  با علاقه خریدار متعادل می‌کند، مقایسه کنید.
  با این ویژگی‌های چشمگیر، یخچال ال‌جی تجربه ممتازی را
  برای صاحبان خانه‌هایی که به دنبال یک دستگاه قابل
  اعتماد، کارآمد و از نظر فناوری
  پیشرفته برای آشپزخانه خود هستند، ارائه می‌کند.

  About_Me 21 year old Community Outreach Specialist Ellary Jesteco,
  hailing from Aldergrove enjoys watching movies like Galician Caress (Of Clay) and scrapbook.
  Took a trip to Works of Antoni Gaudí and drives a Ferrari 275 GTB Alloy.

  About_Bookmark 49 year old Librarian Arlyne
  Klagges, hailing from Cowansville enjoys watching movies like Topsy-Turvy and Digital arts.
  Took a trip to Laurisilva of Madeira and drives a Mercedes-Benz W196.

  Topic خریدار لوازم شرکتی

 30. Do you mind if I quote a couple of your articles
  as long as I provide credit and sources back to your site?

  My website is in the very same niche as yours and my visitors would really
  benefit from a lot of the information you
  provide here. Please let me know if this okay with you.
  Thank you!

 31. Thank you for another magnificent post. The place else may just
  anybody get that kind of info in such an ideal way of writing?
  I’ve a presentation next week, and I am on the search for such info.

 32. Hello! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room
  mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him.

  Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 33. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up!

  I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the road.
  Cheers

 34. I absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly what
  I’m looking for. Would you offer guest writers to write content in your case?
  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on most of the subjects you write concerning here.

  Again, awesome blog!

 35. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it
  😉 I am going to return once again since I book-marked it.
  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.

 36. Hey! Someone in my Myspace group shared this website with
  us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking
  and will be tweeting this to my followers! Excellent blog and amazing style and design.

 37. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here
  and visit more often. Did you hire out a designer to create your
  theme? Excellent work!

 38. I must thank you for the efforts you have put in writing this site.
  I’m hoping to check out the same high-grade content by you in the future as well.
  In truth, your creative writing abilities has encouraged me to
  get my own, personal blog now 😉

 39. I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts in this
  sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web
  site. Reading this info So i am satisfied to express that I have an incredibly
  just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I such a lot indubitably will make sure to don?t overlook this site and give it a glance regularly.

 40. A person necessarily help to make seriously articles I would state.
  This is the first time I frequented your web page and so far?
  I amazed with the research you made to create this actual
  put up amazing. Fantastic task!

 41. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied
  on the video to make your point. You definitely
  know what youre talking about, why throw away your
  intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something
  informative to read?

 42. My spouse and I stumbled over here coming from a different website and thought I should check
  things out. I like what I see so i am just following
  you. Look forward to going over your web page repeatedly.

 43. I absolutely love your site.. Pleasant colors & theme.
  Did you make this website yourself? Please reply back as I’m wanting to create my own personal website and would
  like to learn where you got this from or exactly what the
  theme is called. Thank you!

 44. We absolutely love your blog and find many of your post’s to be
  just what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content in your case?

  I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a few of the
  subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

 45. Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to take a
  look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my
  followers! Fantastic blog and brilliant design.

 46. Hi there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I
  genuinely enjoy reading your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums
  that go over the same topics? Many thanks!

 47. Hi there, There’s no doubt that your website might be having internet browser compatibility issues.

  When I take a look at your blog in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it has some overlapping issues.
  I merely wanted to give you a quick heads up! Other than that, fantastic website!

 48. I really like your blog.. very nice colors & theme.
  Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you?
  Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like
  to find out where u got this from. many thanks

 49. great post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not realize this.
  You should proceed your writing. I’m confident, you’ve a huge readers’
  base already!

 50. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s both equally educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head.
  The issue is something not enough folks are speaking intelligently about.
  I’m very happy that I found this during my hunt for something relating to this.

 51. Having read this I believed it was really informative.
  I appreciate you spending some time and energy to put this
  short article together. I once again find myself spending way too
  much time both reading and leaving comments. But so what, it was still
  worthwhile!

 52. Woah! I’m reɑlly enjoying the template/theme ߋf this site.
  It’s simple, ʏet effective. А lott of tіmеs it’s challenging to get that “perfect balance” Ƅetween user friendliness and appearance.

  Ι must say you have done a very gоod job ԝith thiѕ.
  Also, thе blog loads super quick f᧐r mе on Internett
  explorer. Superb Blog!

  Heere іs my web blog لینک وب

 53. I loced as mucһ аѕ yyou wіll receive carried out riցht herе.
  Thee sketch іs tasteful, уouг authored subject matter
  stylish. nonetһeless, you command ɡet got an shakiness ⲟver tһat yօu wish be delivering tһe folloᴡing.
  unwell unquestionably сome mօre fоrmerly ɑgain since eҳactly the same nearlү a lot often inside
  case yoᥙ shield tһiѕ increase.

  Heere is my web blog more information

 54. I like tthe valuable infoгmation you supply for your articles.
  Ӏ wіll bookmark yoᥙr blog and checck once more right һere frequently.
  I ɑm quіte sure Ӏ’ll bе informed lοts ⲟf neԝ stuff rіght right һere!
  Ꮐood luck for thee next!

  Feel free to visit my web рage: click for info

 55. Ƭhanks a bunch foг shqring tһis witһ aⅼl people you
  аctually recognise what yօu аre speaking apprоximately!
  Bookmarked. Kindly additionally consult ԝith my site =).
  We caan һave a hyperlink traԁe contract among us

  My web blog: click for source

 56. Hey I know this iѕ off topic but I was wondering iff
  you knew of any widgets Ι cold add to my blo thаt automatically tweet my neѡeѕt twitteer updates.
  Ι’ve bwen loⲟking ffor ɑ plug-in like this for quitе
  some tіme and was hoping maybe үou wouⅼd һave some experience
  with sοmething ⅼike tһiѕ. Please leet me know if yyou run into
  anytһing. I trulү enjoy reading yоur blog and I look forward tο your
  new updates.

  Ꮇy blog post; special info

 57. I’ve been surfing online moгe than 3 hⲟurs todаy, yet I neveг
  found any іnteresting article ⅼike yours. It iѕ pretty worth enouցh fоr me.
  In my viеw, iif alⅼ web owners aand bloggers mаde good cоntent ɑs уou did, the net ѡill be much more useful thhan еver
  before.

  Ηere is my web blog; اینجا را ببین

 58. Hello, I thіnk youг webite could ⲣossibly
  be һaving internet browser compatibility problems. Ԝhen Ι take
  a look at your blog in Safari, it looks fine however,
  if opening in IE, it has some overlapping issues.
  I mеrely wanted to provide you ᴡith a quick heaqds ᥙⲣ!
  Besіdes tһɑt, excellent site!

  Ηere is my web blog: pop over to this web-site

 59. Hi thегe! This іs my fіrst visit to your blog!
  We arе a collection of volunteers ɑnd starting a neԝ initiative іn a community in the ѕame niche.
  Your blog pгovided us beneficial information tо work on.
  Yoᥙ һave done a outstanding job!

  Lookk іnto mʏ blog – Extra resources

 60. Having read this I believed it was really
  informative. I appreciate you taking the time and energy
  to put this informative article together. I once again find
  myself personally spending way too much time both
  reading and posting comments. But so what, it was still worth
  it!

 61. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!

  Extremely helpful information specially
  the last part 🙂 I care for such information much.
  I was looking for this particular information for a very long time.
  Thank you and best of luck.

 62. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too magnificent.

  I really like what you’ve acquired here, really like
  what you’re stating and the way in which you
  say it. You make it enjoyable and you still take care of to
  keep it wise. I cant wait to read far more from you.
  This is really a terrific web site.

 63. I do consider all the ideas you’ve introduced
  to your post. They’re really convincing and will certainly
  work. Still, the posts are very quick for novices.
  May just you please lengthen them a bit from next time?
  Thanks for the post.

 64. This design is incredible! You certainly know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
  almost…HaHa!) Wonderful job. I really loved what you had to say, and
  more than that, how you presented it. Too cool!

 65. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation?
  My site has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it seems a
  lot of it is popping it up all over the internet without
  my permission. Do you know any solutions to help protect against content from being ripped off?
  I’d definitely appreciate it.

 66. I think this is one of the most vital information for me.
  And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The website style is great,
  the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 67. Howdy I am so glad I found your web site, I really found you by accident, while I was browsing on Yahoo for
  something else, Anyhow I am here now and would just like
  to say many thanks for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to read it all at the minute but I have book-marked it and also included
  your RSS feeds, so when I have time I will be back to read
  much more, Please do keep up the awesome b.

 68. Thank you for every other fantastic post. The place else may anyone get that type of information in such an ideal manner of writing?
  I’ve a presentation next week, and I’m at the search for such
  information.

 69. Howdy I am so thrilled I found your webpage, I really
  found you by mistake, while I was looking on Google for something else, Anyways
  I am here now and would just like to say thank you for a marvelous post and
  a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go
  through it all at the moment but I have saved it and also added your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome jo.

 70. I believe everything posted was actually very reasonable.
  However, what about this? suppose you were to write a awesome headline?

  I ain’t saying your information is not good, but what if you
  added a title that grabbed people’s attention? I mean Sidste nyt om Grand Hotel & BB –
  Projekt Fællesskab is a little boring. You could look at Yahoo’s home page and note how they create post titles to grab viewers to open the
  links. You might try adding a video or a related pic or two to
  grab people interested about what you’ve written. In my opinion, it could bring your
  posts a little bit more interesting.

 71. I simply couldn’t go away your site before suggesting that I actually loved the usual info
  an individual provide on your visitors? Is gonna be again steadily in order to inspect new posts

 72. Hey there just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your content seem to be running off the
  screen in Ie. I’m not sure if this is a format issue or something to do with web
  browser compatibility but I figured I’d post to let you
  know. The layout look great though! Hope you get the problem fixed soon. Thanks

 73. Wow, awesome weblog structure! How long have you been running a blog for?
  you make running a blog glance easy. The whole glance of your web
  site is fantastic, as smartly as the content material!

 74. What i don’t understood is in reality how you’re now not really much more neatly-favored than you may be now.
  You are so intelligent. You already know therefore significantly in relation to this subject, produced
  me in my view believe it from a lot of numerous angles.
  Its like men and women aren’t involved except it is one thing to
  do with Girl gaga! Your own stuffs excellent. Always deal with it up!

 75. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts.

  After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 76. I’m extremely impressed with your writing skills and also with
  the layout on your blog. Is this a paid theme
  or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare
  to see a nice blog like this one today.

 77. You really make it seem so easy with your presentation but
  I find this topic to be actually something which I think I would never understand.
  It seems too complex and very broad for me. I am looking
  forward for your next post, I will try to get the hang
  of it!

 78. Hi there it’s me, I am also visiting this website
  on a regular basis, this web page is genuinely fastidious and
  the visitors are actually sharing good thoughts.

 79. Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you
  knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty
  finding one? Thanks a lot!

 80. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.

  Your website provided us with valuable information to
  work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 81. I’m curious to find out what blog platform you’re working with?
  I’m experiencing some minor security issues with my latest site and I would like to find something more safe.

  Do you have any recommendations?

 82. I simply couldn’t depart your website prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person supply in your visitors?
  Is gonna be again ceaselessly in order to check up on new posts

 83. I precisely wished to appreciate you once again. I am not sure the things I might have taken care of without those ways contributed by you over such field. It was before a horrifying case in my circumstances, however , seeing this skilled avenue you processed the issue took me to weep over gladness. I am just happier for this work and as well , have high hopes you recognize what a great job that you’re getting into training people using your websites. I know that you have never encountered all of us.

 84. Can I say such a relief to discover someone that actually knows what theyre referring to over the internet. You definitely understand how to bring a concern to light and work out it crucial. More people need to see this and can see this side of the story. I cant think youre less well-known as you definitely contain the gift.

 85. Hey very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Superb ..
  I will bookmark your site and take the feeds additionally?
  I’m happy to seek out numerous helpful information hesre in the publish, we’d like
  develop extra techniques on this regard, thank you for sharing.

  . . . . .
  web site

  Thiis will get the player one step closer to creating an actual money account.
  On this sense, the internett portal could be vefy just like the town vacationer office where guests cokme to find sightseeing attractions.
  Take your time and browse the ideas rigorously earlier than you
  play so that youu jjust get one of the best out of thhe video games.

 86. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced but
  it seems a lot of it is popping it up all over the web
  without my authorization. Do you know any techniques to help prevent
  content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

 87. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is important and everything. However just imagine if you added some great graphics or
  video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent
  but with pics and video clips, this website could undeniably be one of
  the greatest in its niche. Terrific blog!

 88. جوش تیگ یا همان آرگون یکی از متداول
  ترین روش‌های جوشکاری ذوبی محسوب میشود که در آن
  از گاز آرگون به عنوان گاز محافظ برای حفاظت از قطعه در
  مقابل اکسیداسیون و حرارت استفاده می‌شود.
  جوش آرگون به دلیل داشتن مزایایی چون دقت بالا، قابلیت جوشکاری فلزات مختلف، کیفیت بالای جوش و سرعت بالا در بسیاری از صنایع مختلف از جمله
  صنایع نفت و گاز، صنایع دریایی، صنایع خودرو

 89. دلکو که از واژه انگلیسی Distributor گرفته شده است، در واقع یک قطعه مکانیکی
  مهم در خودرو های کاربراتوری محسوب می شود که مسئولیت توزیع و
  پخش جریان برق بین شمع های اتومبیل را بر عهده دارد.
  با توجه به عملکرد مهم این قطعه در سیستم سوخت رسانی، هر مکانیک و برقکار خودوریی باید
  دلکو را بشناسد و وظیفه آن را در خودرو ها بداند.
  به همین منظور، در این مقاله از فن آموزان ضمن تعریف دلکو، با قطعات به کار رفته
  در آن آشنا شده و وظیفه آن را بررسی می
  کنیم.

 90. درجه دو نیز شامل آموزش سیم کشی خودرو می باشد
  اما چون اصول اولیه کارکرد ماشین های پی تی پی یا ماشین های
  معمولی با ماشین های مالتی پلکس تفاوت دارد
  قائدتا نقشه خوانی آنها هم متفاوت است.

  به همین دلیل شبکه های مختلف ماشین های مالتی پلکس را در دوره آموزش صفر تا صد برق خودرو درجه یک بصورت کامل و حرفه ای یاد
  می گیرید. این مباحث با ماکس شروع می شود که اکو ماکس، سی ای سی CEC
  و سازه پویش و ب

 91. از این اطلاعات استفاده می کنیم ؛
  تعویض قطعه؛ مدارات پرکاربرد که در بردها
  استفاده می شود را یاد می گیرید که شامل مدارات تغذیه، مدارات
  راه انداز یا درایو، مدرات مربوط
  به سنسور ها و… می باشد؛ و
  نهایتا این مدارات کنار هم

 92. Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform
  are you using for this site? I’m getting sick and tired
  of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for
  another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 93. Hey There. I discovered your weblog the usage of msn. This is a very well written article.
  I’ll be sure to bookmark it and return to read extra of your useful info.
  Thanks for the post. I will definitely comeback.

 94. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any
  widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

  I’ve been looking for a plug-in like this for
  quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward
  to your new updates.

 95. ن آموزان بصورت کامل و عملی یاد می گیرید با
  دستگاه اسپرسو و تجهیزات کافی شاپ و قهوه هایی که از طریق دستگاه
  تهیه می شود کار کنید و بتوانید انواع مختلف قهوه ها را سرو کنید؛ اینکه چگونه یک قهوه ست کنید؛ چگونه قهوه ای درست
  کنید که مزه متعادلی داشته باشد؛ نحوه فوم گیری شیر و بحث لته
  آرت و پترن های

 96. Right here is the right blog for anybody who wishes to find out about this topic.

  You realize a whole lot its almost hard to argue with you
  (not that I actually will need to…HaHa). You certainly put a new spin on a topic that has been written about for years.
  Excellent stuff, just wonderful!

 97. After going over a handful of the blog posts on your web page,
  I truly like your way of blogging. I saved it to my bookmark site list and will be checking back in the near
  future. Take a look at my website too and tell me what you think.

 98. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours.

  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as
  you did, the web will be much more useful than ever before.

 99. hey there and thank you for your information – I’ve certainly picked up something new from right
  here. I did however expertise several technical points using
  this website, since I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish
  loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage
  your high quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective fascinating content.
  Make sure you update this again very soon.

 100. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely
  donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll
  settle for book-marking and adding your RSS feed
  to my Google account. I look forward to brand new updates
  and will talk about this site with my Facebook group. Talk soon!

 101. ا توجه به اینکه برد، اصلی ترین قطعه در تمامی پکیج ها می باشد،
  در این دوره به صورت تخصصی این قطعه و نحوع عملکرد آن توضیح داده می شود
  و مشکلات مربوط به آن با جزئیات بیشتری بررسی می شود.

  مدرس دوره نصب و تعمیرات پکیج مهندس رضا فیروز بخت هستند با سابقه 25 سال کار تاسیسات
  از جمله موتورخانه ، تعمیرات پکیج ، کولرهای
  گازی ، چیلر ، وی آر اف ، انواع لوله کشی و تمامی
  رشته

 102. مناسب آن پروژه اجرا می شود.

  در بخش سوم اموزش نصب دوربین به تنظیمات و تجهیزات جانبی دستگاه ضبط کننده می پردازیم.
  و به اتصالات ، مشخصات و تجهیزات جانبی دستگاه ضبط
  کننده را بررسی می کنیم.

  به کارآموزان آموزش داده می شود با ابزارهای موجود در کارگاه فیش
  سوکت و کابل درست کنند که از آنها در بخش عملی استفاده می شود.

  در بخش بعدی با استفاده از تجهیزاتی که کارآموزان مهیا کرده اند تنظیمات مربوط به دستگاه
  های ضب

 103. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar
  one and i was just wondering if you get a lot of spam remarks?
  If so how do you reduce it, any plugin or anything
  you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 104. می تواند مهارت های عملی و دانش علمی شما را در این کار تقویت نموده و آموزش تعمیرات کولر گازی از صفر تا صد
  را فراگیرید. آموزشگاه فن آموزان با سابقه ای درخشان اقدام به برگزاری دوره تعمیرات
  کولر گازی در تهران می نماید و علاوه بر آن امکان شرکت در کلاس های آموزشی تعمیر کولر گازی به صورت
  آنلاین و برای افرادی که امکان شرکت در کلاس های حضوری را ندارند وجود دارد.

  این آموزشگاه تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای فعالیت نموده
  و پس از اتمام دوره به کارآموزان مدرک معتبر فنی و حرفه ای تعمیرات اسپیلت و کولر گازی اعطا می نماید.

 105. با یادگیری مباحث ecu می توانید به راحتی بر انواع
  مدارهای ایسیو و کیلومترها در اتومبیل های داخلی و خارجی و حتی
  وسایل نقلیه سنگین تسلط پیدا کنید.

  بحث بازار کار این رشته را بخواهیم مطرح کنیم در
  کل ایران شاید ده یا 15 نفر هم نباشند که
  این کار را بصورت حرفه ای
  انجام بدهند. حتی در خارج از کشور
  و در سطح دنیا هم این کار خیلی
  پولساز است.

 106. مباحث دزدگیر از سیم های دزدگیر شروع می شود.
  دزدگیر ماشین وسیله ای هست که سیم های زیادی
  دارد. اگر کارآموز برق ماشین را بشناسد و شرایط را بتواند درک کند میتواند این سیم ها را نصب کند
  که در کلاس آموزش صفر تا صد نصب دزدگیر ماشین تک تک
  سیم ها کامل یاد داده می
  شود و رنگها

 107. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty
  penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any suggestions or advice would
  be greatly appreciated. Thanks

 108. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I want to suggest you few
  interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring
  to this article. I want to read more things about it!

 109. URL
  Keywords لباس تیم ملی ایران
  Blog_Comment این تیشرت ها خام هستن و شما
  میتونید هر طرحی که پسند کردید رو برای ما بفرستید تا همون رو براتون روی تیشرت پرس کنیم.

  Anchor_Text لباس تیم ملی ایران
  Image_Comment همچنین در مجموع ۹ دوره لیگ
  جهانی و لیگ ملت‌ها بازیکنان ایران در پست‌های مختلفی حضور داشتند که پست مدافع میانی با ۱۷ بازیکن، بیشترین بازیکن را در
  اختیار داشته است.
  Guestbook_Comment رئال مادرید یک سری از لباس هاش به رنگ صورتی هستن که بسیار
  مورد توجه هوادارها قرار گرفتن.

  Category misc
  Micro_Message لباس فوتبال فصل جدید بصورت مرتب در سایت بارگذاری میشه و همیشه
  میتونید لیست جدید رو چک کنید.

  About_Yourself 21 years old VP Accounting Kalle Borghese, hailing from Aldergrove enjoys watching movies like Only Yesterday (Omohide poro poro) and Machining.
  Took a trip to Birthplace of Jesus: Church of the Nativity and the Pilgrimage Route and drives a
  McLaren F1 GTR Longtail.
  Forum_Comment لباس مشکی همه پسند هست چون
  هم رنگ سنگین و شیکی هست و هم اینکه به راحتی با هر
  شلواری ست میشه.
  Forum_Subject لباس تیم ملی برزیل خرید پیراهن برزیل فوتی لند
  Video_Title مهم‌ترین تعویض تیم ملی در
  فاصله دو پرده عکاسی! عکس ورزش سه
  Video_Description با رونمایی از لباس ما لباس رو سریعا خریداری میکنیم و
  تا کمتر از 15 روز به دست ما میرسه و میتونیم براتون
  ارسالش کنیم.
  Preview_Image
  YouTubeID
  Website_title رونمایی فوتی هدلاینز از لباس
  نهایی تیم ملی ایران برای جام‌جهانی ۲۰۲۲ + تصویر
  Description_250 سایزبندی از اسمال تا دو ایکس لارج
  هست که کافیه قد و وزنتون رو برای ما بنویسید تا مسئول ارسال سایز
  مناسب براتون ارسال کنن.
  Guestbook_Comment_(German)
  Description_450 با شروع هر فصل تیم ها لباس جدیدشون رو معرفی میکنن و از
  طرح های جدید رونمایی میشه.
  Guestbook_Title لباس تیم ملی ایتالیا خرید لباس ایتالیا پریماشاپ
  Website_title_(German)
  Description_450_(German)
  Description_250_(German)
  Guestbook_Title_(German)
  Image_Subject لباس تیم ملی ایران : همه داستان ها
  و اتفاقات تولید این پیراهن
  Website_title_(Polish)
  Description_450_(Polish)
  Description_250_(Polish)
  Blog Title خوش‌تیپ و دلربا: گنگ تیم ملی بالا رفت!
  عکس ورزش سه
  Blog Description لباس تیم ملی ایران : همه داستان
  ها و اتفاقات تولید این پیراهن
  Company_Name لباس تیم ملی ایران
  Blog_Name تصاویر پیراهن تیم ملی
  فوتبال ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۲
  Blog_Tagline لباس چلسی 2024 پریماشاپ
  Blog_About 37 year-old Physical Therapy Assistant Shane Simon, hailing from Dolbeau-Mistassini enjoys watching movies like Topsy-Turvy and Swimming.
  Took a trip to Church Village of Gammelstad and drives a Neon.
  Article_title آهنگ تیم ملی +20 آهنگ های تیم ملی ایران پخش شده در تلویزیون
  Article_summary در گذشته، لباس دوم تیم ملی ایران معمولا سبز بود اما در سال های اخیر، پیراهن قرمز تیم ملی ایران به عنوان لباس دوم در بازی های تیم ملی
  استفاده می شود.
  Article همچنین پیراهن رونالدو در پرتغال رو برای سال های قبل
  هم موجود داریم و با توجه به نیازتون میتونید هرکدام رو میخواید انتخاب
  کنید. هنگامی که رونالدو از یوونتوس به یونایتد نقل مکان
  کرد، عده ی خیلی زیادی از طرفدارهاش لباس تیم جدیدش رو تهیه کردن.
  هر سفارشی که داشته باشید حد اکثر 1 روز
  کاری زمان آماده سازی و انجام شدن چاپ پشت هست و روز کاریبعد تحویل به پست یا تیپاکس داده میشه.

  همچنین تگ قطر هم با دو کیفیت پی وی
  سی و اورجینال موجود هست که هرکدوم رو
  خواستید میتونید انتخاب کنید.
  About_Me 46 year-old Paralegal Modestia Pullin, hailing from Thornbury enjoys watching movies
  like Princess and the Pony and Sewing. Took
  a trip to Primeval Beech Forests of the Carpathians and
  drives a Ferrari 275 GTB/C Speciale.
  About_Bookmark 28 year old Health Coach I Ambur Longmuir, hailing from
  Cowansville enjoys watching movies like Doppelganger and Hunting.
  Took a trip to City of Potosí and drives a Ferrari 400 Superamerica.

  Topic لباس تیم ملی ایران

 110. وش میگ که بیشتر با نام جوشکاری co2 در صنعت شناخته میشود یکی از مهمترین نوع جوشکاری قطعات میباشد که
  تقریباً در تمام صنایع فلزی از
  جمله خودرو سازی، تولیدات لوازم خانگی، صنایع ساختمان، صنایع هوا و فضا، صنایع
  خرد و … کابرد فراوانی دارد و از این رو
  برای متخصصین این حرفه تقاضای شغلی فراوانی وجود دارد و
  بازار کار مناسبی دارد.

  آموزشگاه فن آموزان همواره تلاش کرده است
  تا شعار “از آموزش تا اشتغال”
  را در تمامی دوره های آموزشی خود گنجانده باشد و دوره های آموزشی

 111. ث روشنایی محیط و اینکه به چه شکل روشنایی را هوشمند کنید ، بحث کنترل گرمایش و سرمایش ، بحث سیستم های ورودی-خروجی یا همان اکسس کنترل ها
  ، بحث دزدگیر ، دوربین و اعلام حریق و… را
  بصورت هوشم

 112. Thank you, I have just been looking for information approximately this subject for
  a while and yours is the greatest I have came
  upon so far. But, what about the conclusion? Are you certain concerning the supply?

 113. Excellent items from you, man. I’ve be mindful your stuff
  previous to and you are just too great. I really like what you have bought right here,
  really like what you are saying and the way in which you say it.
  You are making it entertaining and you continue to take care of to keep it wise.

  I can not wait to learn far more from you. That is
  really a tremendous site.

 114. Hi! This post could not be written any better! Reading
  this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this.
  I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read.
  Many thanks for sharing!

 115. Thanks , I’ve just been looking for info approximately this subject for ages and yours is
  the best I’ve discovered so far. However, what about the conclusion? Are you positive concerning
  the supply?

 116. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for
  me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Great work!

 117. Hi there, I do believe your blog could be having web browser compatibility issues.
  Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks
  fine however, when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping issues. I simply wanted to provide you with
  a quick heads up! Apart from that, fantastic blog!

 118. ال جی ، آموزش تعمیر ماشین لباسشویی بکو ،
  تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر لباسشویی اسنوا و… تمرکز دارد.

  این دوره از پایه تا پیشرفته مباحث تعمیرات لباسشویی
  را در برمی گیرد و هم برای افرادی که
  پیش زمینه ای در این حرفه نیز ندارند کاربردی است و هم برای افرادی که می
  خواهند دانش خود را در زمینه مهارتهای
  پیشرفته تر تعمیر ماشین لباسشویی ارتقاء دهند.

 119. We stumbled over here from a different web address and thought I might as well check things out.

  I like what I see so now i am following you. Look forward to
  looking into your web page repeatedly.

 120. Hey there! This post could not be written any
  better! Reading this post reminds me of my previous room mate!

  He always kept talking about this. I will forward this page to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 121. I’m amazed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog that’s both equally educative and amusing, and without a doubt,
  you have hit the nail on the head. The problem is something not enough folks are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy I came across this in my search for
  something relating to this.

 122. I’m impressed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s both equally
  educative and interesting, and let me tell you,
  you have hit the nail on the head. The issue is an issue that
  too few folks are speaking intelligently about.

  I am very happy that I found this during my search for something relating to this.

 123. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who was doing a little homework on this.
  And he in fact ordered me dinner because I found it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanks for spending the time to talk about this topic here on your internet site.

 124. Thank you for another fantastic article. The place else could anyone get that kind of information in such an ideal approach of writing?
  I’ve a presentation next week, and I am at the search for such
  info.

 125. Its like you read my mind! You appear to know a lot about
  this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics
  to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog.
  A great read. I’ll definitely be back.

 126. ب و کار و قرارداد برای شما به صورت
  رایگان
  حذف هزینه های رفت آمد و آموزش در فضای خصوصی
  منزل
  امکان بازبینی چند باره یک
  کلاس و فراگیری تمام جزئیات به دلیل فیلم
  برداری و تد