Rewardbaseret crowdfunding kampagne

 

CAFÈER FOR FÆLLESSKABET

 

Vær med til at skabe et fællesskab med tilbud til mennesker med handicap og deres pårørende. Dermed være en del af at etablerer Danmarks hyggeligste Vintage Café.

Projekt Fællesskabs formål er, at skabe et fællesskab for Danmarks udsatte og handikaps samfund og deres pårørende. Vi vil være med til at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle og give rum til at danne et netværk og personlig udvikling. Projekt Fællesskab vil derfor være en socialøkonomisk virksomhed, der via B&B og cafédrift vil åbne op for beskæftigelse og en række tilbud for udsatte mennesker med handikap og deres pårørende.

Vi ville ønske, at vi havde millioner, så vi kunne udrette og hjælpe alle dem, som vi gerne ville, men det er desværre ikke tilfældet. Derfor har vi brug for din opbakning for at komme i gang med vores passionsdrevet projekt, og derfor har vi brug for dig, som gerne vil være med til at gøre en forskel. 

Læs mere om projektet her.

Her har du også mulighed for at købe oplevelsesgavekort og dermed støtte op omkring projektet.

 

Er det dig, så er du landet det helt rigtige sted.

Du kan hjælpe projektet på flere forskellige måder, du kan enten købe et gavekort til et cafébesøg eller en overnatning. Du har også mulighed for at købe et ja-tak-tilbud fra madværkstedet eller et fordelsbevis, som giver mulighed for en række rabatter på overnatninger, leje af lokal og andre ydelser. Fordelsbeviset fungere som et slags andelsbevis og er mest henvendt til dig, som bor tæt på og kan gøre brug af de forskellige rabatter. 

Med projektet ønsker vi, at skabe et fællesskab for både vores udsatte, handikappede mennesker og deres pårørende, såvel for normalt fungerende danskere. Formålet med dette projekt er, at skabe et fællesskab, hvor man kan skabe nogle netværker, lære nye ting og nyde hinandens selskab. Disse fællesskaber er vigtige, da det er påvist, at der ofte er ene større ensomhed blandt denne gruppe mennesker (https://handicap.dk/lokalafdelinger/politikkatalog/ensomhed).  Alt for mange af vores udsatte og handikappede har svært ved at blive en del af mange af de danske fællesskaber og mange pårørende skal se på denne udfordring, samtidig med, at de har svært ved at finde andre ligesindede. Vores formål er, at skabe et fristed, hvor man kan opbygge et fællesskab for hinanden. Dette vil vi også opnå ved at etablere beskæftigelse til en række udsatte mennesker, så de kan få et mere betydningsfuldt indhold i deres liv. Derudover vil vi arbejde hen imod at kunne åbne op for STU praktiktilbud (særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse) på sigt. Så det kan blive muligt, at STU-tilbuddet kan blive mere interessebetonet end målgruppebestemt.

Hvad er det så man kan støtte og hvad får man som støtter ud af at hjælpe projektet i gang?

Man kan hjælpe projektet fra start ved at støtte projektet økonomisk ved køb af gavekort til forskellige oplevelser, fordelskort og ja-tak-tilbud på forskellig madprodukter fra det kommende madværksted.

Et af gavekortene er til Vintage Caféen med kagebord og kaffe/te – nok en af de eneste vintage caféer i området.

Fordelsbeviset er mest henvendt til mennesker i lokalsamfundet i Nordjylland. Læs mere på hjemmesiden. Der er muligheder for en række rabatter på mad, cafébesøg i Vintage Caféen, overnatning, maler studie og projektets øvrige lokaler.

Projektet vil bestå af en række beskæftigelsesmuligheder for udsatte mennesker med handicap indenfor køkkendrift, overnatningsdrift og havedrift. Vi vil med beskæftigelsen gerne være med til at løse den manglende beskæftigelse på området, da der er stor mangel på netop denne type beskæftigelse jf. Vive og Danske Handicaporganisationer. Læs mere her LINK

Ud over beskæftigelsesdelen, vil der blive åbnet op for en række åbne tilbud til børn og unge mennesker med handicap samt deres pårørende, hvor lokaler mm. stilles til rådighed for fællesskaber. Fællesskaberne vil bestå i møder og hygge på stedet, ture ud af huset eller foredrag eller anden inspiration i huset. Læs mere om aktiviteter og tilbud her.

 

Er der en risiko forbundet med at købe gavekort, fordelsbevis og ja-tak-tilbud?

Nej, der er ingen risiko ved at købe gavekort, fordelsbevis eller ja-tak-tilbud, da pengene først vil blive trukket, når projektet bliver til en realitet. Man har desuden ALTID den sikkerhed, hvis man mener, at penge er blevet trukket uretmæssigt, at man kan lave en indsigelse til sin bank og man vil derfor ALDRIG kunne miste noget.

Der vil ikke ske en reel handel, hvis projektet mod forventning ikke kan gennemføres.

 

Hvilke produkter får man så fra madværkstedet

Man får altid noget, som lever op til det, der er beskrevet og afbilledet, men det kan være med små variationer. Har man særlige ønsker, så er man velkommen med dem og vi vil selvfølge prøve, at imødekomme dem så godt vi kan.

 

Eksempler på det man kan få for gavekortene og med ja-tak-tilbuddene

Køb et oplevelsesgavekort og del gerne med en ven eller tag et par venner med under armen, når du besøger os – kagebordet venter på jer & vi glæder os til at se jer 🙂

Når du køber et gavekort, forkøber du et produkt eller en ydelse. Købet bliver kun realiseret, hvis projektet når eller overstiger sit mål.

Alle gavekortkøb over 500kr. fra samme navn deltager i en lodtrækning om 1 overnatning for 2 personer inklusiv morgenmadsbuffet. Alle gavekortkøb over 1000kr. fra samme navn, deltager i endnu en lodtrækning om 1 overnatning for 2 personer inklusiv morgenbuffet. Gevindsten kan ikke ombyttes til kontanter.

Alle kan få navn på cafeens til evig tid taknemmelighedsvæg samt personlig tak på vores Facebookside, hvis man ønsker det.

 

 

Tilmeld dig for at modtage spændende nyheder vedrørende vores udvikling.

Vi vil gerne holde dig opdateret med vores seneste nyheder og tilbud 🙂

Indkøbskurv