Om os

 

Teamet bag ved Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab er bestyrelsen, som har udviklet tankerne og visionerne for den socialøkonomiske virksomhed, samt en række tilbud og aktiviteter.

Venstre forrest ses Kristian Leer, der er bestyrelsesformand. Kristian er 20 år og går på Egmont Højskole, hvor han sommeren 2021 afsluttede sin STU. Kristian har et højt ønske om at være med til at bedre forholdene for socialt sårbare mennesker med handicap.

Forrest til højre ses Rasmus Lund-Sørensen som er meget aktiv indenfor handicappolitik, foredragsholder og aktiv i Kolding Kommunes handicapråd.

Bagerst til venstre ses Anita, som er projektleder og daglig leder af Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab. Anita har to pædagogiske uddannelser bag sig og har arbejdet flere år som både hjælper og selvstændig.

Bagerst til højre ses Brian, Brian har en levnedsmiddel uddannelse og to håndværksuddannelser bag sig. Brian har ligeledes arbejdet indenfor det selvstændige erhverv en del år og har også erfaringer som hjælper.

Bestyrelsen består også af en medlem mere, men som desværre lige nu er på pause af personlige årsager.

Tilmeld dig for at modtage spændende nyheder vedrørende vores udvikling.

Vi vil gerne holde dig opdateret med vores seneste nyheder og tilbud 🙂

Indkøbskurv