Mød Kristian, som er på vej på Egmont Højskolen – hør om hans forventninger til opholdet og om, hvad han håber at få ud af det.

 

Kristian er 19 år og bor i en lille nordjysk landsby uden mange tilbud til børn og unge mennesker med handicap.

Vi taler om, hvorfor Kristian har valgt et ophold på Egmont Højskolen. Kristian fortæller, at han primært har valgt, at tage på Egmont for, at afslutte hans STU, som han mangler 1 år af. Kristian har tidligere gået 2 år på VUK i Nørresundby, men det var ikke det rette tilbud og han valgte derfor, at sætte sin STU på pause, da corona kom. Kristian følte ikke, at VUK i Nørresundby var det rette valg for ham og han ønskede, at få mere ud af sit sidste år af sin STU. Det kan være svært, at finde det rette STU tilbud, når man som Kristian er fysisk handicappet, men ellers normalt fungerende. Kristian har derfor høje forventninger til sit år på Egmont Højskolen.

Vi taler om Kristians forventninger til opholdet på Egmont Højskolen og hvad han helt konkret gerne vil have ud af sit ophold. Kristian fortæller, at han ønsker, at udvide sit netværk udenfor familien således, at han har et socialt netværk, når han forlader Højskolen. Kristian drømmer om, at bo i sin egen lejlighed med en BPA ordning. Kristian fortæller, at han under corona har været ret isoleret, da han er udsat p.g.a. sit handicap og først har kunnet modtage vaccine nu. Kristian har først fået tilbudt vaccine, da det var hans aldersgruppe tur, fordi han ikke er tilknyttet en speciallæge – det har været en lang ventetid, siger han.

Kristian har også et ønske om, at lære om BPA ordning under hans ophold på Egmont Højskolen. Kristian fortæller, at der sikkert kommer mange flere ting, som han ønsker, at blive klog på under hans ophold på Egmont.

Vi møder Kristian igen senere, hvor han vil fortælle om hans opstart på Egmont Højskolen og om det er så godt, som han håber på.

 

Læs mere om Egmont Højskolen og dens tilbud.

Tilmeld dig for at modtage spændende nyheder vedrørende vores udvikling.

Vi vil gerne holde dig opdateret med vores seneste nyheder og tilbud 🙂

Indkøbskurv